ΠΑΟΚ

Σαββίδης-πρόεδροι Ενώσεων τα είπαν για εκλογές και Μαρινάκη

Σαββίδης-πρόεδροι Ενώσεων τα είπαν για εκλογές και Μαρινάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε το ρεπορτάζ από τη συνάντηση που έγινε μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και αρκετών προέδρων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη.

Αρκετοί πρόεδροι Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανά την Ελλάδα είχαν προσκληθεί στην εορταστική εκδήλωση του ΠΑΟΚ. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενδιαφέρουσα συνομιλία με περίπου 20 από αυτούς. Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport":

"...Η συνάντησή τους κράτησε πάνω από μία ώρα και ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ τους είπε πως "εγώ το λέω και θα το ξαναπώ ότι δεν πρόκειται να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Αυτό που θέλω είναι οι αγώνες τα παίζονται στα ίσα.

Πρέπει να υπάρχει ισονομία σε όλο το φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτά που σας λέω τα έχω πει και προσωπικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον συνάντησα και του τόνισα πως αυτό το καθεστώς που υπάρχει στο ποδόσφαιρο θα τελειώσει».

Ο Σαββίδης μίλησε στους παράγοντες των Ενώσεων και για τον εκλεκτό της παράταξής τους για την προεδρία της ΕΠΟ: «Δεν πρόκειται να σας επιβάλω κανέναν για πρόεδρο. Τον πρόεδρο πρέπει να τον επιλέξετε εσείς. Συζητείστε μεταξύ σας και πάρτε την απόφαση.

Πριν από λίγες μέρες είχε πει πως πρέπει να είναι από τη Β. Ελλάδα. Προφανώς άλλαξε άποψη...Ο Σαββίδης έκανε μία ολιγόλεπτη τοποθέτηση και στη συνέχεια άκουσε τους προέδρους των ΕΠΣ να του λένε τα παράπονά τους για όσα συμβαίνουν στο Πάρκο Γουδή.

Και για άλλη μία φορά (έχει ξανασυναντηθεί με τις Ενώσεις της αντιπολίτευσης ο ομογενής επιχειρηματίας) του είπαν πως η ΕΠΟ τους κυνηγάει με διάφορους τρόπους και τους δημιουργεί προβλήματα.Στη γιορτή του ΠΑΟΚ προσκλήθηκε και παραβρέθηκε και ο Γιώργος Βούρβαχης.

0 άφθαρτος πρόεδρος τηε ΕΠΣ Χανίων ήταν και στη συνάντηση του Σαββίδη με τουε παράγοντες των Ενώσεων. Είναι ένα πρόσωπο που τον εκτιμά η αντιπολίτευση της ΕΠΟ και είναι βέβαιο πως θα έχει σημαντικό ρόλο και στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τουλάχιστον δύο πρόεδροι Ενώσεων παρότρυναν τον Σαββίδη να κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. "Είναι λάθος να μην αγωνιστεί η ομάδα. ο ΠΑΟΚ είναι σύλλογος νικητής και πάντα παίζει για να κερδίζει", του είπαν και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στην ομιλία του στην εκδήλωση δεν έκρυψε την έκπληξή του λέγοντας πως "πίστευα ότι θα μου έλεγαν να μην παίξουμε, αλλά όλοι μου είπαν πως πρέπει να πάει ο ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί στη ρεβάνς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ