ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Πηγή έμπνευσης για όλο τον ΠΑΟΚ η ομάδα βόλεϊ"

Σαββίδης: "Πηγή έμπνευσης για όλο τον ΠΑΟΚ η ομάδα βόλεϊ"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και τα "μπράβο" του. Τι αναφέρει.

Γραπτή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον ισχυρό άνδρα του "Δικεφάλου" να δίνει συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: "Συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ, που συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης και κινήτρου για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ! Μπράβο στη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες, αλλά και στον κόσμο που έδωσε μοναδική στήριξη σε όλα τα ματς των πλέι οφ".

Οι ανακοινώσεις από Α.Σ. και "Χρυσό Δικέφαλο"

Τα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλει έδωσαν ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αλλά και ο "Χρυσός Δικέφαλος". Ο Α.Σ. αναφέρει: "Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια,στους παίκτες,το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση του Τ.Α.Π. Π.Α.Ο.Κ και προσωπικά στο πρόεδρο κ. Τσαλόπουλο για την κατάκτηση του δεύτερου σερι πρωταθλήματος το οποίο καταξιώνει τον Π.Α.Ο.Κ. και στο χώρο του volley. Οι τίτλοι και ιδιαίτερα οι "καθαροί" τίτλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι οπότε......ας κρατήσουν οι χοροί. Καλή Ανάσταση σε ολο το κόσμο του Π.Α.Ο.Κ".

Ο "Χρυσός Δικέφαλος" τονίζει: " Ο Χρυσός Δικέφαλος συγχαίρει το τμήμα volley και τη διοίκηση του Α.Σ και του Τ.Α.Π Π.Α.Ο.Κ για το ιστορικό δεύτερο σερί πρωτάθλημα,το οποίο αποτελεί το καλύτερο δώρο για την ιστορική επέτειο των 90 χρόνων του Συλλόγου. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο το κόσμο του Π.Α.Ο.Κ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ