ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Όλα για το Κύπελλο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Σαββίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε ικανοποιημένος από τις διαδοχικές νίκες με τις οποίες οι παίκτες του ΠΑΟΚ τελείωσαν το πρωτάθλημα, τους έδειξε όμως ποια είναι η μεγάλη επιθυμία του.

Από σήμερα (7/5) αρχίζει για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά και το ζεστό χειροκρότημα που πήραν από τον κόσμο που γέμισε την Τούμπα, οι επευφημίες και τα μπράβο για τις εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια.

Στους παίκτες μεταφέρθηκαν και τα συγχαρητήρια του Ιβάν Σαββίδη για το σερί νικών στο φινάλε του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι δεν επηρεάστηκαν από όλα όσα συνέβησαν στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία, όπως έχουμε γράψει, θα μοιραστούν κανονικά τα πριμ που προβλέπονται στα συμβόλαιά τους για την "πρωτιά εντός αγωνιστικών χώρων", όμως η δουλειά δεν τελειώνει εδώ.

Υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου για τον οποίο η απαίτηση του μεγαλομετόχου της ομάδας είναι ξεκάθαρη: "Πάρτε το Κύπελλο. Έχετε δείξει ποιοι είστε, κερδίστε τον τελικό".

Όχι μόνο εντός αποδυτηρίων, αλλά άπαντες στην Τούμπα έχουν διαπιστώσει την κάψα του Ιβάν Σαββίδη να δει τον ΠΑΟΚ να κάνει το repeat το Κύπελλο. Σημαίνει πολλά και για τον ίδιο και φυσικά και για τον κόσμο, γι' αυτό και έχει ζητήσει από κάθε στέλεχος της ΠΑΕ να κάνει ό,τι μπορεί από το πόστο του για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνει η ποδοσφαιρική ομάδα.

"Όλοι μας πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να δώσουμε την ώθηση στους παίκτες να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα", είναι η εντολή που έχει δώσει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ και γύρω από την οποία κινούνται τα πάντα από το βράδυ του Σαββάτου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ