ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Οι γιατροί μου είπαν να μην πάω στο γήπεδο"

Σαββίδης: "Οι γιατροί μου είπαν να μην πάω στο γήπεδο"

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μετά από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους 32 του Europa League και αποκάλυψε ότι οι γιατροί του συνέστησαν να μην πάει στην Τούμπα για να δει τον αγώνα με τη Σλόβαν.

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καραμπάγκ εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του "δικεφάλου", Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος... διέκοψε τις δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα στην "Cosmote TV" και μίλησε για την πρόκριση.

"Είναι μια ευκαιρία να συγχαρώ τους πάντες. Από την άλλη, είναι κι ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη γιατί πολλές φορές δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε και στενοχωρέσαμε τον κόσμο", δήλωσε αρχικά ο Σαββίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην παραμονή του ΠΑΟΚ στο "Μακεδονία Παλλάς" τις τελευταίες ημέρες, ως μέτρο τιμωρίας για τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα, τονίζοντας: "Αυτό ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς. Χαίρομαι για το γεγονός ότι αυτές τις μέρες μείναμε στο ξενοδοχείο και γίναμε πραγματική οικογένεια".

Όσο για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε την Τετάρτη, με συνέπεια να βρεθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αποκάλυψε ότι βρέθηκε στην Τούμπα κόντρα στις επιταγές των γιατρών : "Είπα στα παιδιά ότι οι γιατροί δεν μου συστήνουν να πάω στο γήπεδο, αλλά σήμερα είπα ότι θα είμαι μαζί τους ακόμα κι αν νιώθω πολύ άσχημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚάρα της Ευρώπης, 2-0 τη Σλόβαν και πρόκριση στους "32"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ