ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Ο Μακ έρχεται στον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ρωσική ιστοσελίδα "sport-exspress.ru" φιλοξενεί δήλωση του Ιβάν Σαββίδη που επιβεβαιώνει και αυτός από την πλευρά του την μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ.

Η είδηση του δανεισμού του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ από τη Ζενίτ με οψιόν αγοράς επιβεβαιώνεται πλέον από όλες τις πλευρές. Πριν από λίγο, η ιστοσελίδα " sport-express.ru" δηοσίευσε ρεπορτάζ στο οποίο φιλοξενείται δήλωση του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος, ορθά-κοφτά δηλώνει: "Ναι, ο Μακ ερχεται στον ΠΑΟΚ".

Σε ανάλογο ύφος δηλώσεις έγιναν και από τον ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος. "O ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πάρα πολύ για να αποκτήσει τον Μακ. Τώρα ο ελληνικός σύλλογος και η Ζενίτ ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις τους. Είμαστε στο τελικό στάδιο της μεταγραφής του Μακ στον ΠΑΟΚ. Νομίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδα θα υπάρχουν ανακοινώσεις και από τους δύο συλλόγους", τόνισε.

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Μακ με κανονική μεταγραφή, σημειώνοντας: "Αυτή τη στιγμή, δεν είναι γνωστό αν μιλάμε για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή, αλλά οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν καλά και είναι στο τελικό στάδιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ