ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Να αγωνιστούμε για ενότητα και αλληλεγγύη"

Σαββίδης: "Να αγωνιστούμε για ενότητα και αλληλεγγύη"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμά του για την γιορτή της 28ης Οκτώβρη. Διαβάστε τι αναφέρει

Με γραπτή του δήλωση ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στην επέτειο του "ΟΧΙ". Αναλυτικά το μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Δεχτείτε τους εορταστικούς χαιρετισμούς για μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ελληνική ιστορία, την Ημέρα του «ΟΧΙ». Πριν από 75 χρόνια, ο ελληνικός λαός έδειξε στον κόσμο το μεγάλο θάρρος και την επιμονή του στον αγώνα ενάντια στο φασισμό.

Χάρη στην ενότητα και τη συσπείρωση, οι Έλληνες αντιστάθηκαν στον εχθρό και υπερασπίστηκαν τα ιδανικά της ελευθερίας, της ειρήνης και του ανθρωπισμού.

Το κατόρθωμα των πατριωτών, που θυσίασαν τις ζωές τους για την πατρίδα, θα είναι χαραγμένο για πάντα στις δέλτους της Ιστορίας και θα είναι άξιο παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές.

Τιμώντας τη μνήμη των ηρωικών προγόνων μας και όλων των ηρώων που απελευθέρωσαν τον κόσμο από τον φασισμό, σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να αγωνιστούμε για ενότητα και αλληλεγγύη, τόσο εσωτερικό της Ελλάδας, όσο και μεταξύ των εθνών.

Πρέπει να υπερασπίσουμε τις ιδέες της ειρήνης και της δημιουργικότητας, καθώς και το δικαίωμά μας για ελεύθερη επιλογή, να είμαστε ενεργοί πολίτες σε θέματα που αφορούν το μέλλον της ιστορικής μας πατρίδας και γενικά όλου του πλανήτη. Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ