ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Μόνο χορηγός στη Ροστόφ"

Σαββίδης: "Μόνο χορηγός στη Ροστόφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συνέντευξή του στη Ρωσία, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να μπει ξανά στη διοίκηση της Ροστόφ. Ο Ρόμπερτ Μακ συγκαταλέγεται στη λίστα που επέλεξε η Ομοσπονδία της Σλοβακίας να διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου.

Σε συνέντευξή του στη Ρωσία, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να μπει ξανά στη διοίκηση της Ροστόφ. Συγκεκριμένα, τόνισε για το θέμα:

"Δεν μπαίνω και δεν σκέφτομαι να μπω στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Ως γενικός χορηγός συμμετείχα και είμαι έτοιμος να συμμετάσχω και παρακάτω. Ο Σύλλογος "Ροστόβ" βρέθηκε σε μία κατάσταση που εγώ την ονομάζω "κατάσταση Εντατικής".

Εμείς σε κάποιο επίπεδο επιτελέσαμε την αποστολή ενός γιατρού εντατικής, προχωράμε σε ορισμένη αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της "Ροστόφ". Τώρα υπάρχει η ευχαρίστηση, ότι τουλάχιστον προλάβαμε έγκαιρα να επιτελέσουμε την αποστολή μας.

Εγώ και οι φίλοι μου, ξεκινώντας από τον Αύγουστο, μέχρι και σήμερα έχουμε βάλει λίγο παραπάνω από 600 εκατ. ρούβλια. Ο όμιλος Agrocom υπέγραψε μακροχρόνιο χορηγικό συμβόλαιο με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο "Ροστόφ". Νομίζω, τα επόμενα χρόνια, γενικός χορηγός θα είναι η εταιρεία μας".

Υποψήφιος για ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Μακ

Εξάλλου, ο Ρόμπερτ Μακ συμπεριλήφθηκε από την Ομοσπονδία της Σλοβακίας ανάμεσα στους δέκα ποδοσφαιριστές της χρονιάς που θα διεκδικήσουν στις 27 Μαρτίου στη Μπρατισλάβα τον τίτλο του κορθφαίου της χρονιάς.

Οι επιδόσεις του με τον ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητες, ωστόσο το να πάρει τον τίτλο δεν θα είναι εύκολο από τη στιγμή που υπάρχουν υποψηφιότητες όπως αυτες του Σκρτελ και του Χάμσικ που είχαν πάρει τον τίτλο τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά η δεκάδα: Γιαν Ντούριτσα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μάρεκ Χάμσικ (Νάπολι), Τόμας Χούμποτσαν (Ντιναμό Μόσχας), Μάθιου Κόζατσικ (Πλζεν), Γιουράι Κόυτσκα (Μίλαν), Ρόμπερτ Μακ (ΠΑΟΚ), Βίτορ Πεκόφσκι (Ζίλινα), Πέτερ Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Μάρτιν Σκρτελ (Λίβερπουλ) και Βλάντιμιρ Βάις (Λεκβίγια).

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ