ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Μόνο να μας ενώσουν παραπάνω μπορούν"

Σαββίδης: "Μόνο να μας ενώσουν παραπάνω μπορούν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ομιλία συσπείρωσης από τον Σαββίδη μέσω skype στους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Τούντορ. Ατάκες με νόημα. "Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο", τόνισε. Τι είπαν Κλάους, Τζαβέλλας και Τούντορ.

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες (από το ματς με τον Ολυμπιακό), ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε... δράση και εντός ΠΑΟΚ και πριν την έναρξη της προπόνησης του Σαββάτου (έγινε στην Τούμπα) κάλεσε παίκτες και Τούντορ για συνομιλία μέσω skype. Για 45λεπτά έγινε μια συζήτηση σε κλίμα πλήρους συσπείρωσης, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δηλώνει την υποστήριξη του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα τόνισε: " Όσα προβλήματα και να μας βάλουν μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν. Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να με κάνετε ακόμη περισσότερο. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι.

Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει από εδώ και πέρα απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν, εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για την φανέλα που φοράμε.

Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί".

Στήριξη σε Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Σαββίδης μετέφερε στον Σλοβάκο πως δεν πρέπει να είναι στενοχωρημένος για την τιμωρία του και πως αυτό που έκανε, ήταν μια αντρική αντίδραση.

Τι είπαν οι παίκτες και Τούντορ

Στον Σαββίδης μίλησαν ο Τούντορ, ο Αθανασιάδης και ο Τζαβέλλας. Ο Κροάτης είπε ότι η ομάδα ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες καταστάσεις και πως οι παίκτες είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους. Στον προπονητή του ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξέφρασε την υποστήριξή του και τώρα μάλιστα ακόμη περισσότερο... Οι Κλάους και Τζαβέλλας είπαν πως " είμαστε απόλυτα ενωμένοι και πεισμωμένοι και θέλουμε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς ως το τέλος".

Στη Θεσσαλονίκη ο Αρνεσεν

Την Παρασκευή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Φρανκ Αρνεσεν. Πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, προφανώς θέλοντας να διευθετήσει διάφορα θέματα και λεπτομέρειες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ