ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Μην ασχολείστε με τους διαιτητές"

Σαββίδης: "Μην ασχολείστε με τους διαιτητές"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πουρλιοτόπουλος και Ίβιτς μετέφεραν οδηγία του Ιβάν Σαββίδη στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης.

Ένας από τους προβληματισμούς που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τη Βέροια και τις διαμαρτυρίες τόσο του Βλάνταν ΊΒιτς στη συνέντευξη Τύπου, όσο και των παικτών εντός (διαμαρτυρία Αθανασιάδη και κίτρινη κάρτα στην ανάπαυλα) είναι μην τυχόν ο παράγοντας "διαιτησία" επηρεάσει αρνητικά, σε αγωνιστικό επίπεδο, την ομάδα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος θεωρούν κομβικό να μην μπει η κουβέντα για τα σφυρίγματα των διαιτητών στην καθημερινότητα της ομάδας και με την άποψη αυτή συντάσσεται και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος και σε λίγες μέρες και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ζήτησε από τον γενικό αρχηγό και τον προπονητή της ομάδας να μεταφερθεί οδηγία του προς τους παίκτες, πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Το μήνυμα που πέρασε στους ποδοσφαιριστές είναι το εξής: "Δεν θέλω από κανέναν να χάνει τη συγκέντρωσή του για κανέναν λόγο. Να έχετε στο μυαλό σας να παίξετε μόνο το ποδόσφαιρο σας. Για τους διαιτητές υπάρχει η διοίκηση, δεν είναι δική σας δουλειά να διαμαρτύρεστε. Έτσι, δημιουργείται ο κίνδυνος να προσπαθούν συνεχώς να σας αποσπάσουν την προσοχή".

Θυμίζουμε ότι παρόμοια θέση είχε εκφράσει και ένας από τους παλιότερους παίκτες της ομάδας. ο Στέλιος Μαλεζάς, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Βέροια, όταν και τόνισε ότι υπάρχουν καθ' ύλην αρμόδιοι για τη διαιτησία και οι ποδοσφαιριστές πρέπει μόνο να ασχολούνται με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι συχνές διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και οι πολλές κάρτες που δέχονταν παίκτες του ΠΑΟΚ γι' αυτόν τον λόγο ήταν ένα από τα αρνητικά που ο Σαββίδης χρέωνε πέρσι στον Ίγκορ Τούντορ.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ