ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Κόμμα μας ο ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Τι ειπώθηκε σε σύσκεψη μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και αφορούσε τον απόηχο της συγκέντρωσης της περασμένης Κυριακής (21/1) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ιβαν Σαββίδης συζήτησε το βράδυ της Τετάρτης (24/1), για αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο διάφορα θέματα που αφορούσαν τόσο το καθαρά αγωνιστικό πλάνο όσο και όσα προέκυψαν μετά το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής (21/1).

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, μετά τα διάφορα θέματα που προέκυψαν, μεταξύ άλλων, σημείωσε: "Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανείς δεν είναι μπλε, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είμαστε ασπρόμαυροι και το κόμμα μας είναι ο Δικέφαλος. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, που όμως δεν αφορά και δεν διασπά την ενότητα του ΠΑΟΚ που είναι πάνω απ´όλα. Όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να διαχωριστεί η οικογένειά μας από εξωτερικές δυνάμεις, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί.

Είμαστε σε μια στιγμή που τα αποδυτήριά μας είναι ενωμένα, τα γραφεία είναι ενωμένα και ο κόσμος είναι ενωμένος με μαζική συμπαράσταση και χωρίς παρεκτροπές. Αυτό θα το διαφυλάξουμε ενισχύοντας την ενότητα και όχι θέτοντάς την σε κίνδυνο, αφήνοντας ανθρώπους έξω από την οικογένειά μας να προσπαθούν να μας διαχωρίσουν πολιτικά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ