ΠΑΟΚ

Σαββίδης και Ι. Μελισσανίδης μαζί

Σαββίδης και Ι. Μελισσανίδης μαζί
Μελισσανίδης Νέα Υόρκη

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και συζητά με τους ΠΑΟκτσήδες των ΗΠΑ για τα ζητήματα του Δικεφάλου. Εκεί βρίσκεται και ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Το μεσημέρι (ώρα ΗΠΑ) του Σαββάτου, ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης παρέα με ομογενείς φίλους του ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.

Δεν έμεινε, όμως, μετά το ματς μαζί τους για να συζητήσει κι αυτό γιατί είχε προγραμματίσει να δώσει το παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του κλαμπ σήμερα στα γραφεία του.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έφθασε λίγο μετά τις 15.30 (22.30 ώρα Ελλάδας) στα γραφεία και το συγκεντρωμένο πλήθος τον υποδέχθηκε με επευφημίες έξω από το Ποντιακό Σπίτι των "Κομνηνών", στον δεύτερο όροφο του οποίο στεγάζεται ο σύνδεσμος.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα κάνει την κοπή της πίτας και στη συνέχεια θα συζητήσει με τα μέλη-και όχι μόνο-για όλα όσα κάνει ή θέλει να κάνει από εδώ και πέρα στον ΠΑΟΚ. Για τον λόγο αυτό έχουν μεταβεί στη Νέα Υόρκη και ΠΑΟΚτσήδες από άλλες πόλεις όπως η Βοστώνη και η Φιλαδέλφεια, ενώ έχει ετοιμαστεί και ερωτηματολόγιο.

Σαββίδης και Ι. Μελισσανίδης μαζί
Σαββίδης Νέα Υόρκη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ