ΠΑΟΚ

Σαββίδης-Ίβιτς τα λένε γι' αυτά που τους χωρίζουν

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ//
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// MOTIONTEAM

Δευτέρα ή Τρίτη θα γίνει η συνάντηση του Ίβιτς με τον Σαββίδη. Υποστηρικτής του Σέρβου τεχνικού ο Μίχελ. Δεν είναι το οικονομικό το πρόβλημα, αλλά η στήριξη που (δεν) είχε ο Ίβιτς και για την οποία θα μιλήσει στον Σαββίδη. Η λίστα για τους διαδόχους του νεαρού κόουτς έχει και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του ο Βλάνταν Ίβιτς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την καθοριστική συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη που θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη.

Οι πιθανότητες παραμονής του, πριν από αυτή, μοιάζουν ελάχιστες, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στην επαφή που θα έχουν οι δύο άνδρες (αν δεν προκύψει κάτι τις επόμενες ώρες, γιατί με τον Σαββίδη κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα πάντα).

Ο ρόλος του Λούμπος Μίχελ

Σ΄αυτή τη συνάντηση και σε όποιες συνομιλίες ενδεχομένως προκύψουν μέχρι αυτή να γίνει συμμετοχή θα έχει και ο Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητά με κάθε λεπτομέρεια το θέμα του προπονητή ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο βετεράνος διαιτητής είναι υπέρ της παραμονής του Βλάνταν Ίβιτς με τον οποίο έχει άριστη συνεργασία. Μάλιστα, συμφωνεί και με ορισμένα από τα θέματα που έχει σκοπό να ανοίξει στη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας ο Σέρβος τεχνικός.

Δεν είναι οικονομικό-πλεόν-το θέμα

Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το Sport24.gr αναφέρουν ότι το κρίσιμο ζήτημα στις επαφές Σαββίδη-Ίβιτς δεν θα είναι το οικονομικό.

Μπορεί να υπήρξε διαφορά σ' αυτά που έδινε ο ΠΑΟΚ και σ' αυτά που ζητούσε ο Ίβιτς μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο, αν υπάρξει συμφωνία στα υπόλοιπα ζητήματα που θα τεθούν, θα βρεθεί η χρυσή τομή και σ' αυτό.

Περί στήριξης η πιο ουσιαστική κουβέντα

Τι είναι αυτό, λοιπόν, που θα καθορίσει την τελική έκβαση του ραντεβού; Το θέμα της στήριξης προς τον ίδιο και την ομάδα που θα θέσει ο Ίβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε πει και πρόσφατα στον Ιβάν Σαββίδη πως νιώθει πραγματικό στήριγμα τον Λούμπος Μίχελ και δεν βλέπει ανάλογη στάση από άλλους που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα επί προσωπικού έφερε (και) την στάση του ΠΑΟΚ απέναντι στις "επιθέσεις" επικοινωνιακού χαρακτήρα που δέχθηκε μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο.

Η (μη) στήριξη αφορά και στην ομάδα, την αντιμετώπιση που είχε σε διάφορα ματς από τη διαιτησία. Είναι, επίσης, αλήθεια πως ο Σέρβος τεχνικός θα μιλήσει και για ψυχολογική φθορά και το κρίσιμο είναι πώς θα τοποθετηθεί ο Ιβάν Σαββίδης σε όλα αυτά.

Η λίστα έχει Ραζβάν Λουτσέσκου

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα μετά το πιθανό διαζύγιο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει λίστα με εναλλακτικές επιλογές για τη θέση του κόουτς και είναι επίσης αλήθεια ότι μέσα σ' αυτές συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής τον εκτιμά και μένει να φανεί αν στο διαφαινόμενο διαζύγιο με Ίβιτς θα δοθεί το "πράσινο φως" για να μπει άμεσα σε προχωρημένος διαπραγματεύσεις με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Όσο για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, είναι αλήθεια ότι ο Μίχελ μιλά μαζί του, όμως ακόμη πιο ισχυρή αλήθεια είναι ότι το κασέ του (3,5 εκατ. ευρώ ετησίως) είναι απλησίαστο για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ