ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Ισόβια αποβολή σε "Παππάδες""

Σαββίδης: "Ισόβια αποβολή σε "Παππάδες""
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, υποστήριξε ότι διαιτητές σαν τον Ανδρέα Παππά πρέπει να αποβληθούν ισοβίως, ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος έχει κάνει περισσότερα από όσα άλλοι ιδιοκτήτες σε όλη τους τη ζωή. (ΑUDIO)

Εξερχόμενος των γραφείων της Super League, ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε ότι δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα από τη συνάντηση - την οποία αποκάλεσε "χάσιμο χρόνου" - , ότι κοινός τόπος όλων είναι η καθαρότητα στο ποδόσφαιρο, έκανε αναφορά στις επενδύσεις που έχει κάνει στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε την άποψη ότι οι διαιτητές προκαλούν τη βία και διαιτητές σαν τον Ανδρέα Παππά, πρέπει να αποβληθούν ισοβίως. Τι είπε για τα επεισόδια και το πρόγραμμα ασφάλειας της Τούμπας. Επανέλαβε ότι ο ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν συνεχιστεί το Κύπελλο, δεν θα κατεβεί στο Φάληρο κι εκείνη τη μέρα θα δώσει φιλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνάντηση ιδιοκτητών της Super League: "Δεν είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, αλλά μερικές χρειάζονται τυπικές συναντήσεις οι οποίες αποτελούν χάσιμο χρόνου, για να γίνουν πιο ουσιαστικές στη συνέχεια. Η ίδια η Super League δεν έχει τόσες αρμοδιότητες, όσες θα περίμενα. Δημιουργείται η εντύπωση ότι μιλήσαμε πολύ, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Σε διαφορετικούς τόνους και με διαφορετικές λέξεις. Όλοι έλεγαν τα ίδια πράγματα. Ότι χρειαζόμαστε ποιοτικό και καθαρό ποδόσφαιρο, να καταλάβουμε ότι η διαφθορά και η κακή διαιτησία είναι η πηγή της βίας. Ανακοίνωσα στους ιδιοκτήτες τη θέση μου. Είναι απίθανο να αλλάξω τη θέση μου, είμαι προσβεβλημένος, δυστυχώς αρχίζουν να χρησιμοποιούν μεθόδους για να με ονομάσουν ως φιλοξενούμενο.

Για τον Παππά και τις επενδύσεις του: "Σκέφτομαι ξανά μερικά κάποια πράγματα, δεν ξέρω σε ποια απόφαση θα φθάσω, εγώ στα 4 χρόνια ενασχόλησης μου με τον ΠΑΟΚ έχω κάνει πολλά περισσότερα από όσα έχουν κάνει όλη τους τη ζωή. Απαιτώ τα δικαιώματά μου, τη δραστηριότητα έχω, έχει φέρει στο κράτος 308.000.000 ευρώ. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν αφαιρεί τα χρήματά μου. Πάνω από όλα θα είναι η δική μου τιμή και η τιμή του ΠΑΟΚ. Υποστηρίζω τη κυβέρνηση που ματαίωσε το Κύπελλο και είμαι υπέρ να διακοπεί και το πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία, ποιο θα είναι τα αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Έχω επενδύσει 85.000.000 στον ΠΑΟΚ, διαιτητές σαν τον Παππά να αποβληθούν ισόβια".

Για τη βία και την καταγωγή του: "Θα επιστρέψει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων σε εμάς. Το είπα και μέσα, δεν υποστηρίζω τους φιλάθλους σ αυτό το θέμα. Είμαι κατά της βίας. Οι ενέργειες του Παππά προκάλεσαν τη βία και είμαστε τυχεροί που δεν έμειναν ανάπηροι άνθρωποι. Περιμένουν να σκοτωθούν άνθρωποι;, Δεν μπορούν οι διαιτητές να προκαλούν τη βία. Κι αν το παιχνίδι είχε διακοπεί εκείνη τη στιγμή που θα έπρεπε να είχε διακοπεί εμείς θα δουλεύουμε να διορθώσουμε το σφάλμα μας. Δεν μπορούμε να εκτελούμε τα χρέη του κράτους. Η βία και μάχη κατά τη βίας αποτελούν καθήκον του κράτους. Όπως παλεύουμε κατά της τρομοκρατίας πρέπει να παλεύουμε κατά της βίας. Δεν μπορεί, ο διαιτητής 90 λεπτά να μας κοροϊδεύει. Το λέω ξανά δεν θα αλλάξω τη θέση μου ακόμη κι αν η ίδια η Τούμπα κλείσε την πόρτα μου σε μένα. Δεν στεναχωριέμαι ότι είμαι συνδεδεμένος με την Τούμπα, δεν έχω κάνει τίποτα τέτοιο για να ντρέπομαι, το κράτος έχει αποκτήσει ένα σωστό επενδυτή και πρέπει να εκτιμήσει, Είμαι Πόντιος, περήφανος Πόντιος από σήμερα είμαι Ρωσοπόντιος και το λέω με υπερηφάνεια. Θα πάμε στα δικαστήρια, θα προστατέψω τη δική μου αξιοπρέπεια. Είναι μεγάλης αξίας το διαβατήριο, αυτό που έχω. Το είπαν και πάνω, κήρυξαν πόλεμο και θα τον έχουν, Όλοι οι ιδιοκτήτες θέλουν το ίδιο πράγμα, καθαρότητα, να γυρίσουν οι φίλοι. Όλοι μας φωνάζουμε για το ίδιο πράγμα, αλλά δεν μπορούμε να ενωθούμε και να βάλουμε ένα τέλος. Έφθασε αυτός ο καιρός".

Για το σχέδιο ασφάλειας της Τούμπας: "Προσβεβλημένος, θα υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά. Είμαι ένας Πόντιος, είμαι αξιοπρεπής αυτάρκης Πόντιος, με αυτοπεποίθηση. Η ομάδα δεν θα πάει στην Αθήνα, σε κάθε περίπτωση. Θα κάνουμε ένα φιλικό και τα χρήματα θα τα χρησιμοποιήσουμε για την ασφάλεια της Τούμπας. Θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ασφάλειας της Τούμπας και θα δημιουργηθεί ένα σωματείο "Ασφαλής Τούμπας" και θα διαθέτουμε 'ένα 10% αλλά και προσωπικά μου χρήματα, θα πηγαίνουν για τη σωστή ασφάλεια της Τούμπας, κι άλλων γηπέδων. Το είπα παρουσία όλων, εάν υπάρχει στη γη ένα ιερό μέρος αυτή είναι η Τούμπα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ