ΠΑΟΚ

Σαββίδης για Λίγκα: "Χορηγία ουσιαστικά και τυπικά διετής"

Σαββίδης για Λίγκα: "Χορηγία ουσιαστικά και τυπικά διετής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ διευκρίνισε για ποιο λόγο δεν έχουν δοθεί ακόμη τα χρήματα της χορηγίας της DIMERA στη Λίγκα. "Ενοχλημένοι" από τις διαρροές του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ.

Ενα από τα θέματα που απασχόλησαν και τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League την Δευτέρα ήταν αυτό της χορηγίας της εταιρίας DIMERA του Ιβαν Σαββίδη που ακόμη δεν έχει υπογραφεί και κατά συνέπεια δεν έχουν δοθεί χρήματα στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ενημέρωση που δίνει η πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Η Λίγκα είχε στείλει στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη ένα προσχέδιο συμβολαίου... copy paste του ΟΠΑΠ. Η "Σουρωτή" ή το "Μακεδονία Παλλάς" όμως δεν είναι κρατικές εταιρίες και θέλουν άλλου είδους διασφαλίσεις. Οι διαπραγματεύσεις με το νομικό και το εμπορικό τμήμα της Λίγκας κράτησαν μέχρι τις αρχές Απριλίου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χρόνος να διαφημιστούν όπως πρέπει οι εταιρίες.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι άνθρωπος που αθετεί το λόγο του, πόσω μάλλον τα συμβόλαια που υπογράφει. Χρειάζεται να γίνει μια κουβέντα με την διοίκηση της Λίγκας για το κατά πόσο είναι αποδεκτό η σύμβαση να επεκταθεί ώστε να πρόκειται ουσιαστικά και τυπικά για μια διετή συμφωνία, όπως εξαρχής πρότεινε ο κ. Σαββίδης".

Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ ζητά, αφού διευθετηθούν τα ζητήματα διασφαλίσεων, η χορηγία να ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας σεζόν.

Ενοχλημένοι στον ΠΑΟΚ από τις διαρροές του Παναθηναϊκού

Εξάλλου, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εμφανίζονται ενοχλημένοι από διάφορες δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και εκτιμούν ότι αποτελούν διαρροές του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, σημειώνουν:

"Με την επικοινωνιακή πολιτική των διαρροών του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ δεν θα ξανασχοληθεί. Εκείνοι ξέρουν αν και πόσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας τους, ας τους κρίνουν οι υπόλοιποι παράγοντες, ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού. Για εμάς οι προσπάθειές τους είναι αδιάφορες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ