ΠΑΟΚ

Σαββίδης για Κούγια: "Συμπεριφορά για ψυχίατρο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Επίθεση από τον Ιβάν Σαββίδη στον Αλέξη Κούγια για την "τριτοκοσμική εικόνα στο γήπεδο της Λάρισας" στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης από τη γενικότερη συμπεριφορά σε βάρος της ομάδας του ΠΑΟΚ στο AEL FC Arena και ειδικότερα από τον τρόπο που αντέδρασε σε βάρος του Ελ Καντουρί ο Αλέξης Κούγιας.

Η θέση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, όπως μεταφέρθηκε στους συνεργάτες του, για το επεισόδιο στη λήξη του ματς: "Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν.

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ