ΠΑΟΚ

Άρνεσεν: "Έλα, ας βάλουμε ένα τέλος"

Άρνεσεν: "Έλα, ας βάλουμε ένα τέλος"
Σαββίδης - Άρνεσεν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φρανκ Άρνεσεν αποκάλυψε πώς έφτασε στο τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ στη συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα "Hamburger Morgenpost" έδωσε ο Φρανκ Άρνεσεν, στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ο ίδιος προέτρεψε τον Ιβάν Σαββίδης να βάλουν άμεσα τέλος στη συνεργασία τους. Παράλληλα, μίλησε για λάθη που έκανε στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Θα έρθετε ξανά στο Αμβρούργο;

"Ναι, σίγουρα σύντομα, Το κάνω κάθε χρόνο. Τώρα έχω ξανά λίγο περισσότερο χρόνο...".

Γιατί δεν προχώρησε υ\η συνεργασία σας με τον ΠΑΟΚ;

'Ήμουν εκεί οκτώ μήνες και είναι κάπως όπως στην αγάπη. Στην αρχή όλα είναι τόσο καλά, βλέπεις μόνο τα καλά πράγματα. Αλλά, σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις διαφορετικές ιδέες. Και έτσι πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου στην πορεία".

Αλλά μόλις μετά από οκτώ μήνες;

"Ο σύλλογος και εγώ απλά είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Κι αυτό είναι κάτι που από την αρχή το είχα ως ενδεχόμενο στη σκέψη μου. Γι' αυτό είχα κάνει μεν ένα τριετές συμβόλαιο, αλλά με οψιόν να μπορώ να φύγω μετά τον πρώτο χρόνο αν δεν ταιριάζαμε. Αυτό το καταλάβαμε. Και έτσι είπα στον μεγαλομέτοχο του συλλόγου: "Ελά, ας βάλουμε ένα τέλος. Αφού ούτως ή άλλως θα βάλουμε ένα τέλος. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τέσσερις μήνες να βρει έναν νέα αθλητικό διευθυντή".

Από τότε που πήγατε στο Αμβούργο το 2013, τα πράγματα δεν κυλούν τόσο ήσυχα για σας επαγγελματικά. Ένα μικρό πέρασμα από την Ουκρανία, μετά το τέλος της συνεργασίας σας στην Ελλάδα. Μήπως σκέφτεστε να τα παρατήσετε;

"Καθόλου. Είμαι ακόμη ζεστός. Θέλω να δουλέψω και είμαι ανοιχτός σε όλα. Αλλά είμαι καθαρός. Στο μέλλον θα αποδεχθώ μόνο προτάσεις που μου ταιριάζουν".

Εχουν επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας οι απολύσεις;

"Σίγουρα έκανα λάθη στον ΠΑΟΚ. Αλλά, απόλυτα ειλικρινά, κάνω ό,τι μπορώ, Και δεν ξεχνώ. Όταν ήμουν στο Αμβούργο κρίθηκα μάλλον αυστηρά".

Σας έφθειρε αυτό;

"Όχι, αλλά παρατηρώ ότι ο Ρενέ Αντλερ, ο Ίβο Ιλίσεβιτς και ο Αρτιομς Ρούντνεβ, τους οποίους εγώ είχα φέρει στην ομάδα, είναι ακόμη εκεί. Αυτό λέει κάτι".

Ο Ρούντνεβς έχει πάλι ενεργοποιηθεί. Πόσο ψαχτήκατε γι' αυτόν;

"Αυτό είναι σπουδαίο. Είναι ένας φανταστικός τύπος που ποτέ δεν τα παρατά. Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινε και επανήλθε. Ήταν πολύ μακρύ διάστημα τα δύο χρόνια για να προσαρμοστεί στο Αμβούργο. Αυτό είναι ενοχλητικό γι' όποιον ασχολήθηκε. Ο Ρούντνεβς είχε πάντα το επίπεδο να παίξει στο Αμβούργο. Το καλοκαίρι τον ήθελα στην Θεσσαλονίκη. Τον ήθελα πολύ. Αλλά ο Ρούντνεβς μου είπε: "Φρανκ, αγαπώ το Αμβούργο. Δεν θέλω να φύγω, θέλω αν διεκδικήσω τη θέση μου στην ομάδα". Έτσι δεν ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Για μας ήταν μεγάλο κρίμα. Αλλά τώρα μπορώ να πω ότι για τον Ρούντνεβς ίσως ήταν η σωστή απόφαση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ