ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Είμαστε στην κορυφή και συνεχίζουμε"

Σαββίδης: "Είμαστε στην κορυφή και συνεχίζουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς, αλλά και εκνευρισμένος με τον ορισμό του Παππά, για τον οποίο όμως δεν μίλησε.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο “UNisy” και παρακολούθησε δια ζώσης τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-2 επί της Σλόβαν Λίμπερετς, μένοντας ικανοποιημένος από το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της ομάδας του για να δώσει συγχαρητήρια στον Ίβιτς και στους παίκτες, σχολιάζοντας: "Πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, είμαστε στην κορυφή και συνεχίζουμε"

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" ήταν ωστόσο εκνευρισμένος με τον ορισμό του διαιτητή Παππά σε αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Super League, όμως δε θέλησε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο επειδή δεν είχε μεταφραστή.

Γκαγκάτσης: "Υπαίτιος ο Βασάρας για Παππά, θα αποτελέσει παρελθόν"

Αυτός που σχολίασε με δήλωση τον ορισμό Παππά, όντας δίπλα στον Ιβάν Σαββίδης, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Θεωρούμε υπαίτιο για τον ορισμό του Παππά τον Κύρο Βασάρα. Στις 27 Οκτωβρίου θα είναι παρελθόν από την ΚΕΔ. Τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψουν.

Η επιστροφή του Παππά σημαίνει ότι ακόμη το σύστημα και η εγκληματική οργάνωση είναι εκεί. Να είναι όλος ο κόσμος ήσυχος. Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη θα αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ