ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν χρηματοδοτώ άλλο τη Ροστόφ, όσο είναι ο Μπερντίγεφ"

Σαββίδης: "Δεν χρηματοδοτώ άλλο τη Ροστόφ, όσο είναι ο Μπερντίγεφ"

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία του ομίλου "Agrocom" από τη Ροστόφ, λόγω της παρουσίας του Κούρμπαν Μπερντίγεφ.

Εκνευρισμένος είναι ο Ιβάν Σαββίδης με όσα συμβαίνουν με την ομάδα της Ροστόφ το τελευταίο διάστημα και κυρίως με την επιστροφή του Κούρμπαν Μπερτνίγιεφ σε ρόλο αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή.

Γι' αυτό ξεκαθάρισε, με δήλωσή του, ότι "δεν χρηματοδοτώ από 'δω και πέρα τη Ροστόφ, όσο είναι στον σύλλογο ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ".

Ο Μπερντίγεφ είχε αποχωρήσει από το πόστο του προπονητή της Ροστόφ, λόγω της κόντρας του με τον Σαββίδη, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει ότι έχει επαφές με τη Σπάρτακ Μόσχας και υποκινούσε απεργίες παικτών.

Επέστρεψε, όμως, μετά από λίγους μήνες με την ιδιότητα του αντιπροέδρου και τεχνικού διευθυντή της ομάδας, επιλέγοντας και τον προπονητή, Ιβάν Ντάνιλιαντς.

Πιθανόν η απόσυρση της χορηγίας των εταιριών Σαββίδη να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι χορηγός της ομάδας ανέλαβε και η εταιρία "JSC Donenergo", η οποία ελέγχεται από την τοπική κυβέρνηση του Ροστόφ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ