ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν κάνω πίσω"

Σαββίδης: "Δεν κάνω πίσω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε την-τουλάχιστον μερική-ικανοποίησή του για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, πρόσθεσε, ωστόσο "δεν θα κάνω πίσω" χωρίς να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει ο ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του στο Κύπελλο.

Μετά το τέλος του τέταρτου ημιτελικού βόλεϊ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης επέμεινε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όσον αφορά στην τακτική που θα ακολουθήσει στο Κύπελλο ποδοσφαίρου.

Πέρα από τα μπράβο στους παίκτες του βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε και υπόσχεση για πριμ. Στο τέλος έκανε και δηλώσεις, στις οποίες μίλησε και για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.Αρχικά, για την πρόκριση της ομάδας βόλεϊ στον τελικό του πρωταθλήματος τόνισε:

"Ήταν μία απαραίτητη νίκη, αλλά και μία δύσκολη επικράτηση. Είπα και στους παίκτες να ολοκληρώσουν με άψογο τρόπο την χρονιά. Κάναμε τώρα τις ενδιάμεσες νίκες που χρειαζόμασταν για να φθάσουμε στον στόχο. Τώρα πρέπει να ολοκληρώσουν τη δουλειά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.. Στην αρχή Σκεφτόμουν μην τυχόν πάει κάτι στραβά. Θα στεναχωριόμουν μην θεωρηθώ ότι δεν είμαι γουρλής. Τελικά φάνηκε ότι δεν είμαι κακότυχος. Κερδίσαμε και τώρα θα προσπαθήσω να είμαι και στους τελικούς. Τους είπα όμως, ότι όπου και αν είμαι, η ψυχή μου θα είναι μαζί τους. Σήμερα βίωσα πάρα πού έντονα το παιχνίδι. Μου ανέβηκε η πίεση. Μου άρεσε πολύ ο κόσμος και τραβούσα φωτογραφίες στο κινητό μου".

Όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και το τι θα πράξει ο ΠΑΟΚ με το Κύπελλο, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου σημείωσε: "Πρώτα απ’ όλα περιμένω τις τελικές αποφάσεις. Και τώρα όμως σας λέω ότι δεν θα κάνω πίσω. Κάποια πράγματα δεν τα ξεπερνάω. Φθάσαμε στα επιτρεπόμενα όρια. Στο ποδόσφαιρο γίνονται κάποια πράγματα και ελπίζω ότι έγινε η αρχή για σοβαρές αλλαγές. Όπως είπα και χθες στη Βουλή, τα αγαπημένα χρώματα της Ελλάδας θα είναι σύντομα τα ασπρόμαυρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ