ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Δεν έχω ξοδέψει ακόμα όσα είχα στο μυαλό μου"

Σαββίδης: "Δεν έχω ξοδέψει ακόμα όσα είχα στο μυαλό μου"
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης με αφορμή την φυγή του Τζανδάρη τόνισε πως θέλει να φτιάξει το DNA του ΠΑΟΚ, ανέφερε πως δεν δέχεται συμπεριφορές τύπου Μπερμπάτοφ αλλά θα πρέπει να δει γιατί αντέδρασε έτσι ο Βούλγαρος και υπογράμμισε πως στην ομάδα θα είναι και ο Γιώργος Κούδας

Για πολλά θέματα μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και τόνισε πως στην ομάδα θα είναι και ο Γιώργος Κούδας εκτός του Νίκου Βεζυρτζή.

Ακόμη υπογράμμισε πως δεν του άρεσε η συμπεριφορά του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ όταν είχε γίνει αλλαγή από τον Ιγκορ Τούντορ πριν λίγο καιρό (σ.σ. στο ματς με την Γκαμπάλα) αλλά ότι θα πρέπει να δει τον λόγο που αντέδρασε έτσι ο Βούλγαρος σταρ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Η ομάδα σας έχει ανάγκη όταν είναι καλά αλλά σας έχει ανάγκη και στις δυσκολίες. Δεν μπορείς να αγαπάς την ομάδα και την ΠΑΕ μόνο όταν όλα είναι καλά. Αυτά τα μικροέκτροπα από την κερκίδα μου φαίνονται παράλογα".

Για την συνεργασία με τον Βεζυρτζή:
" Όταν έχω αντίληψη πως κάτι πρέπει να προχωρήσει, προχωρώ και περιμένω το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν η οποιαδήποτε απόφαση είναι σωστή. Εγώ έχω εξηγήσει την θέση μου. Η αποχώρηση του Τζανδάρη ο οποίος μεγάλωσε στις ακαδημίες μας και μου είπε πως δεν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, ήταν ένα σήμα και ένα καμπανάκι για μένα.

Μου δείχνει πως κάτι κάνουμε λάθος με τα παιδιά μας. Γι' αυτό θέλω να διαμορφώσω το DNA του ΠΑΟΚ. Μπορεί να φεύγουν παίκτες από τον ΠΑΟΚ αλλά όχι να λένε πως δεν θέλουν να μένουν στην οικογένειά μας".

Για τον Κούδα:
"Στην ομάδα θα είναι και ο Κούδας".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:
" Δεν υπήρχε πάτος. Τέτοια κατάσταση υπήρχε και υπάρχει. Αντιλαμβάνομαι πως μέχρι να φτάσω τον πάτο, πρέπει να ξοδέψω ένα ποσό που δεν θέλω να ανακοινώσω. Άνθρωποι που σκέφτονταν πως θα έδινα 10-15 εκ. για να διαμορφώσω αυτό το θεμέλιο, έκαναν λάθος. Μέχρι και σήμερα για την εξασφάλιση του θεμελίου, το μπάτζετ που είχα στο μυαλό μου ακόμη δεν έχει ξοδευτεί. Δεν διαβάζομαι εύκολα. Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ανάγκη να σκαρφίζονται πράγματα για να γράφουν.

Γράφετε λες και διαβάζετε την σκέψη μου. Μερικές φορές σκέφτομαι πως ήρθα στον ΠΑΟΚ και οι δημοσιογράφοι έχουν δουλειά. Αφαιρείτε έτσι την εμπιστοσύνη από τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι ανοιχτή ομάδα και μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες από την ΠΑΕ που είναι αληθινές και πραγματικές.

Κάποια στιγμή ήμουν στη Μόσχα στις διαπραγματεύσεις, μου τηλεφωνεί ένας και μου λέει αν μπορεί να με δει. Τον ρώτησα αν είναι στη Μόσχα και μου είπε όχι και πως νόμιζε πως ήμουν στη Θεσσαλονίκη γιατί το έγραφαν οι εφημερίδες. Αυτά είναι λάθος. Έχουμε πολλά προβλήματα και εμείς και οι φίλαθλοι επιθυμούμε θετικά αποτελέσματα. Μια μεγάλη ομάδα δεν χτίζεται μόνο με την νίκη".

Για το θέμα του Μπερμπάτοφ:
"Δεν έχω συναντηθεί με τον Μπερμπάτοφ. Πρέπει να δούμε τον λόγο που έγινε αυτό. Δεν δέχομαι τέτοια συμπεριφορά, ακόμη κι αν είναι ο Μπερμπάτοφ. Θα έρχονται και θα φεύγουν παίκτες σαν τον Μπερμπάτοφ. Αν δεν το κάνω αυτό, γατί ήρθα εδώ;".

Για το αν φέρει παρόμοιο Μπερμπάτοφ τον χειμώνα:
" Θα δούμε... Έχουν αλλάξει λίγο οι στόχοι. Είχα την εντύπωση πως θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Γι΄αυτό πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Ο δικός μας προϋπολογισμός είναι πιο ψηλός από τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Δεν είμαι πεπεισμένος ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ