ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Ας τα δίνουμε στον Ολυμπιακό και να παίζουμε μόνοι μας"

Σαββίδης: "Ας τα δίνουμε στον Ολυμπιακό και να παίζουμε μόνοι μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον Ολυμπιακό. "Δεν έπρεπε να δεχτεί η ΑΕΚ να κατέβει στον τελικό του Κυπέλλου. Να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε... γεια σας" είπε.

Επίθεση στον Ολυμπιακό από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ανέφερε μετά το παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ ότι η "Ένωση" δεν έπρεπε να δεχτεί να παίξει με τους "ερυθρόλευκους" στον τελικό του Κυπέλλου. Κατέστησε σαφές ότι θα την υποστηρίξει στο ματς αυτό, μίλησε για γυναικεία καπρίτσια, ενώ επεσήμανε: "Ας δίνουμε κύπελλο και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό από την αρχή και να παίζουμε μόνοι μας".

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ υποστήριξε στην ΕΡΤ μετά το νικηφόρο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs: "Κάναμε μια νέα αρχή σήμερα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και προβληματικό. Υπήρχε ένταση και από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ οι διαιτητές πήραν τον έλεγχο της κατάστασης πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το αποτέλεσμα".

Για το Κύπελλο, ο οτελικός του οποίου ακόμη δεν έχει διεξαχθεί: "Για το θέμα του Κυπέλλου τα έχω ξαναπεί. Για εμάς το Κύπελλο έληξε στα ημιτελικά. Θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί να συμμετάσχει στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας. Δεν μπορούν να τους τρομοκρατούν όλους με αυτά τα καπρίτσια τα γυνακεία. Η άποψή μου είναι ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ.

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη για αυτό: "Όχι. Δεν μπορώ να επιβάλω την άποψή μου στους άλλους. Ενδεχομένως ο Δημήτρης να σκέφτεται ότι μπορεί να το κερδίσει το Κύπελλο. Εγώ θα είμαι με την ΑΕΚ αν γίνει ο τελικός. Έτσι ανδρικά αν μιλάμε, θα μπορούσαμε να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε "γεια σας". Δεν θα αλλάξει τίποτα συστηματικό. Στην αρχή της κάθε σεζόν να παραχωρούμε από την αρχή το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να παίζουμε μεταξύ μας. Εμείς θέλουμε τη γιορτή. Ήταν τραγωδία ότι παίζαμε σήμερα χωρίς κόσμο. Όπως τραγωδία είναι για όλη την Ελλάδα ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει χωρίς κόσμο. Τι να τον κάνουμε αυτόν τον τελικό;".

Για το θέμα του -3 τη νέα σεζόν: "Αυτή είναι η τύχη μας, αυτή είναι η μοίρα μας. Τι; Να μας τρομάξουν με το -3; Δεν θυμάμαι καμία σεζόν που δεν μας έχουν αφαιρέσει βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πως μπορούμε να προχωράμε. Αν μιλούσα με στρατιωτικούς όρους, θα μπορούσα να πω ότι οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Τότε θα έχουμε μια τάξη".

Προανήγγειλε πρόστιμα για τους... καβαγατζήδες

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δηλώσεις και στη NOVA και αναφέρθηκε στις συμπλοκές των παικτών, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: " Υπήρξαν κάποιες διενέξεις μέσα στο γήπεδο μεταξύ των παικτών. Δεν θα ήθελα να υποστηρίξω την μία ή την άλλη πλευρά, αλλά εμείς θα είμαστε αυστηροί. Θα ήθελα να πω στον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι και αυτός αυστηρός με τους παίκτες του".

Για το θέμα του Κυπέλλου, πρόσθεσε στο ίδιο ύφος με τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ: "Έχουμε ντροπιαστεί σε όλη την Ευρώπη. Εγώ είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω τις δικές μου θέσεις και είμαι περήφανος. Δεν μετανιώνω ότι δεν πήγαμε στον ημιτελικό. Οι ενέργειές μας έδειξαν πως είχαμε δίκιο. Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχουν αξιοπρέπεια, πρέπει να τιμωρηθούν. Ήρθα σε επαφή με ομάδες και ιδιοκτήτες. Στο 95% των ομάδων, τους αρέσει που ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά. Δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο.

Είναι δραματική η κατάσταση όταν τα γήπεδα είναι άδεια. Πρέπει να μετατρέψουμε το ποδόσφαιρο σε γιορτή. Δεν μπορούμε να βρούμε την μεθοδολογία για να μην υπάρχει βία. Είμαι πεπεισμένος πως η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει, κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση και αν η μοίρα μας είναι να ήμαστε πρωτοπόροι στην κάθαρση, αυτή την μοίρα την δεχόμαστε. Το Κύπελλο για εμάς τελείωσε στον ημιτελικό. Η ΑΕΚ έπρεπε να αρνηθεί την συμμετοχή στον τελικό. Οσο είναι νωρίς, η ΑΕΚ να παραιτηθεί από τον τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ