ΠΑΟΚ

Σαββίδης: "Άμεση παραίτηση διοίκησης Γκιρτζίκη και ξένοι διαιτητές"

Σαββίδης: "Άμεση παραίτηση διοίκησης Γκιρτζίκη και ξένοι διαιτητές"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθαρίζει με δήλωσή του ότι δεν είναι υπέρ του Grexit και θέτει ξεκάθαρες προϋποθέσεις για να δεχθεί την επανεκκίνηση του Κυπέλλου.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες διαβάζουν διάφορες ερμηνείες σχετικά με το ποια είναι η θέση του ΠΑΟΚ απέναντι σε ένα ενδεχόμενο Grexit και εκνευρίζονται με όσους κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν ποιες είναι οι σκέψεις της ΠΑΕ και του Ιβάν Σαββίδη.

Ειδικά, με όσους τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα υπέρ του Grexit. Γι΄ αυτόν τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει (ή επαναλαμβάνει καλύτερα) ποια είναι τα αιτήματα του ΠΑΟΚ στο δρόμο προς την κάθαρση του ποδοσφαίρου, με τα οποία θα ήταν θετικός στην επανέναρξη του Κυπέλλου.

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη έχει ως εξής: " Κανείς δεν θέλει το Grexit όμως φυσικά κανείς δεν θέλει και αυτή την ΕΠΟ. Και από τα δυο αυτά δεινά μπορούμε να απαλλαγούμε με την άμεση παραίτηση Γκιρτζίκη και του συμβουλίου του. Έτσι θα μπορούσαμε ακόμη και να συζητήσουμε την επανεκκίνηση του Κυπέλλου με ξένους διαιτητές.

Ειδάλλως ας ζήσουν με την ευθύνη της εν ψυχρώ δολοφονίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μέχρι σήμερα έτσι κι αλλιώς το οδηγούν σε αργό θάνατο. Ας μην ψάχνουν τις ευθύνες σε αυτούς που παλεύουν για εξυγίανση, αλλά σε αυτούς που υποθάλπουν και ανέχονται τη διαφθορά".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ