ΠΑΟΚ

Σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ίβιτς

Σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει έξι παίκτες από την ενδεκάδα της περασμένης Πέμπτης (03/11) στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Καραμπάχ προβλημάτισε έντονα τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος κι έστειλε μήνυμα στους παίκτες του πριν την σημερινή (05/11) προπόνηση.

Μάλιστα, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ετοιμάζει μαζικές αλλαγές στην ενδεκάδα ψάχνοντας να βρει το κατάλληλο σχήμα για να αλλάξει άρδην η εικόνα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Έτσι, εκτός από τους σταθερούς Γλύκο, Μάτος, Τζαβέλλα στην άμυνα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Μαλεζά στη θέση του δεύτερου στόπερ και τον Κρέσπο αριστερό μπακ αφήνοντας εκτός ενδεκάδας Βαρέλα και Λέοβατς.

Στη μεσαία γραμμή η σκέψη του είναι να κρατήσει τον Κάνιας σε ρόλο κόφτη και να δώσει ευκαιρία σε Χαρίση, Σάχοβ αντί των Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ.

Στα άκρα της επίθεσης δοκίμασε τους Μυστακίδη, Περέιρα, αφήνοντας έξω εκτός του τραυματία Κάμπος και τον Ροντρίγκες, ενώ για την κορυφή της επίθεσης θα δώσει φανέλα βασικού στον Κουλούρη αντί του Αθανασιάδη.

Μένει μόνο να φανεί κατά πόσο θα τα δοκιμάσει όλα αυτά μαζί αύριο.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Ο Τσακαλώτος στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Να αποτρέψουμε την απόφαση των μελών της ΚΕΔ"
Χωρίς Κάμπος κόντρα στον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ