ΠΑΟΚ

Σαρσάνια: "Ο Σαββίδης ζήτησε με πώληση ή δανεισμό τον Μακ"

Σαρσάνια: "Ο Σαββίδης ζήτησε με πώληση ή δανεισμό τον Μακ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το που βρίσκονται οι επαφές της ρωσικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ για τον Μακ και έμμεσα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για συζητήσεις που έγιναν και για τον Γιούρι Λοντίγκιν

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το ανοιχτό θέμα επιστροφής του Μακ στην Τούμπα, αλλά και τις επαφές με τον Δικέφαλο για τον Γιούρι Λοντίγκιν, έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, μιλώντας στο "Metropolis 95,5".

Αρχικά τόνισε:

«Ο Ρόμπερτ Μακ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Ζενίτ αποφάσισε με την έλευση του νέου προπονητή, Ρομπέρτο Μαντσίνι να πάει σε ισχυροποίηση της ομάδας. Υπάρχει ένας κανονισμός εδώ ότι πρέπει να υπάρχουν πέντε Ρώσοι στην ενδεκάδα, οπότε υπάρχει στόχευση να αποκτηθούν Ρώσοι. Δεν θέλουμε όμως ο Μακ να μείνει ανενεργός για αυτό συζητάμε να πάει δανεικός ή ακόμη και να πουληθεί. Στη θέση του Μακ έχουμε 4 Ρώσους παίκτες».

Στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν συζήτησε με τον ίδιο τον Σαββίδη και αν μιλάμε για δανεισμό ή πώληση:
«Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη και συζήτησα το θέμα. Ενδιαφέρεται να πάρει τον παίκτη, έγινε συζήτηση και για τις δύο προοπτικές και θα μεταφέρω αυτή τη συζήτηση στο δ.σ. το απόγευμα. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, ούτε αν θα καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο ο ΠΑΟΚ».

Για το αν μίλησε και με τον κ. Μίχελ και πότε θα παρθεί η οριστική απόφαση:
«Μίλησα και με τον κ. Μίχελ, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το αντικείμενο της συζήτησης. Έχουμε επαφή και με τον Μακ και με τον ατζέντη του, που περιμένει. Υπάρχει μία ακόμη πρόταση για τον Μακ. Η ομάδα δε θα πάρει την απόφαση σήμερα, αλλά από βδομάδα».

Για το αν έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και το όνομα του Λοντίγκιν:
«Θα μπορούσε να είναι κι αυτός μια μεταγραφή, όμως δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Ίσως στα τέλη του επόμενου μήνα θα μπορούσε να γίνει κάτι, οπότε η κουβέντα αυτή τη στιγμή αφορά μόνο στον Μακ».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ