ΠΑΟΚ

Σαρσάνια: "Κρούση ΠΑΟΚ και για Λοντίγκιν"

Valencia's Shkodran Mustafi, centre, duels for the ball Zenit's goalkeeper Yuri Lodygin, centre in air, during a Group H Champions League soccer match between Valencia and Zenit Saint Petersburg, at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday,  Sept. 16, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz)
Λοντίγκιν (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραχώρησης και δεύτερου παίκτη στον ΠΑΟΚ, πλην του Ρόμπερτ Μακ, του τερματοφύλακα Γιούρι Λοντίγκιν.

Με δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Κονσταντίν Σαρσάνια, επανήλθε όσον αφορά την κρούση ΠΑΟΚ και για τον Γιούρι Λοντίγκιν:

"Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και για τον Λοντίγκιν, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να μιλήσουμε με τον παίκτη, δευτερευόντως πρέπει να βρούμε τον αντικαταστάτη του" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο διεθνής με την εθνική Ρωσίας Λοντίγκιν (γεννημένος στις 26/5/1990), μετά από την θητεία του σε Εορδαϊκό και Ξάνθη, μετακόμισε στην Ζενίτ το καλοκαίρι του 2013, και ΄μέχρι σήμερα έχει γράψει 148 συμμετοχές. Πέρυσι είχε 25 (εκ των οποίων τις 15 στο πρωτάθλημα) και τη σεζόν 2015-16 είχε 37 συμμετοχές (οι 27 στο πρωτάθλημα).

(AP Photo/Alberto Saiz)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ