ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα έφυγε ο Κατσούρης

Σαν σήμερα έφυγε ο Κατσούρης
Κατσούρης

Ήταν 9 Φεβρουαρίου 1996, όταν ο 21χρονος ταλαντούχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κατσούρης, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Συμπληρώνονται 18 χρόνια από το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998, όταν όλη η Ελλάδα πληροφορούταν την τραγική είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κατσούρη.

Ο 21χρονος άσος του ΠΑΟΚ είχε πάει να παίξει ποδόσφαιρο 5Χ5 παρέα με φίλους του σε γηπεδάκι στη Θέρμη και στην επιστροφή στο σπίτι του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του-λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου-και επήλθε το μοιραίο.

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει από το 2009, με πρωτοβουλία της διοίκησης Ζαγοράκη, τουρνουά Ακαδημιών με την επωνυμία "Παναγιώτης Κατσούρης" για να τιμήσει τη μνήμη του, στο οποίο δίνει το παρών και ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Βαγγέλης.

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη-τελείται κάθε χρόνο με την επιμέλεια της συζύγου του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβής-θα γίνει σήμερα στις 15:00 στον τόπο του δυστυχήματος (Θέρμη, περιοχή Hyatt).

Στο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κατσούρη θα παραβρεθεί και αντιπροσωπεία παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Το μήνυμα του Ζαγοράκη για Κατσούρη

Μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του στο facebook, ο νυν ευρωβουλευτής και παλιός πρόεδρος και ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τίμησε με ένα ξεχωριστό σχόλιο τη μνήμη του Κατσούρη με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες: "Η απότιση φόρου τιμής στον Παναγιώτη Κατσούρη, ενός παλικαριού του οποίου ο άδικος χαμός σημάδεψε την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεκαοκτώ χρόνια πριν, είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε σεβόμενοι τις αρχές μας και προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Στη μνήμη όλων, ο Παναγιώτης παραμένει να είναι ένα παλικάρι, το οποίο πρόλαβε να τιμήσει τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του, έβλεπε τη ζωή να του προσφέρεται, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την παγίδα και το ραντεβού με το θάνατο το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998. Το πνεύμα του, όμως, ζει. Κι οδηγεί ανθρώπους πιστούς στην ιδέα του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαίρου να τη μεταλαμπαδεύουν στις επερχόμενες γενεές".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ