ΠΑΟΚ

Σαμπράνο: "Υπήρχαν κάποιες παρεξηγήσεις με τον Λουτσέσκου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Περουβιανός αμυντικός της Ντινάμο Κιέβου, Κάρλος Σαμπράνο, απέδωσε σε "κάποιες παρεξηγήσεις" με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, το τέλος της θητείας του στο "Δικέφαλο".

Η τελευταία εμφάνιση του Κάρλος Σαμπράνο σε επίπεδο Super League Σουρωτή ήταν με αντίπαλο την ΑΕΚ (γιατί αγωνίστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας στις 29 Νοέμβρη στη νίκη με 5-0 επί του Αιγινιακού). Βέβαια, αγωνίστηκε μόνον 35 λεπτά, γιατί αποβλήθηκε. Κάπου εκεί "τελείωσε" ο Περουβιανός αμυντικός για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν αποκλείεται η επόμενη εμφάνισή του να είναι και πάλι με αντίπαλο την ΑΕΚ για τα ματς στο πλαίσιο των 32 του Europa League. Άλλωστε, έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός απέδωσε σε "κάποιες παρεξηγήσεις" με τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, το τέλος της θητείας του στο "Δικέφαλο".

"Οι πρώτοι μήνες ήταν επιτυχημένοι για εμένα, αλλά έπειτα υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις με τον τεχνικό. Γι' αυτό ξεκίνησα να μπαίνω στην αποστολή λίγες φορές και πρακτικά δεν έπαιξα. Ωστόσο, προσπάθησα να μην σταματήσω να προπονούμαι και ήμουν έτοιμος να παίξω σε οποιαδήποτε στιγμή", υποστήριξε ο Κάρλος Σαμπράνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ