ΠΑΟΚ

Σαμπράνο σε Λουτσέσκου: "Θέλω να παίξω στη Ριζούπολη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΡΛΟΣ ΖΑΜΠΡΑΝΟ MOTIONTEAM

Δεν κρατιέται ο Κάρλος Σαμπράνο που έχει δείξει στον προπονητή του πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί αύριο (11/9) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το ομoλόγησε στις δηλώσεις του στη ΝΟVA: "Ο Σαμπράνο χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο αλλά δείχνει ότι είναι "πεινασμένος" να παίξει κι αυτό είναι θετικό αφού τα δίνει όλα στις προπονήσεις".

Ο Περουβιανός, στην κυριολεξία, δεν κρατιέται και δείχνει με κάθε τρόπο ότι νιώθει έτοιμος να παίξει αύριο (10/9) στη Ριζούπολη. "Κόουτς, θέλω να παίξω, είμαι καλά", είναι το μήνυμα που στέλνει στον Ρουμάνο κόουτς στις συζητήσεις που κάνουν και με την διάθεσή του στις προπονήσεις προσπαθεί να τον πείσει.

Άλλωστε, δεν έχει μάθει να μένει εκτός αγώνων στην καριέρα του και αυτός είναι ο λόγος που ήθελε να φύγει από την Ρούμπιν Καζάν, έστω και ως δανεικός.

Ωστόσο, ο 48χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ, έχοντας πάρει στα χέρια του και διάφορες μετρήσεις, εκτιμά ότι ο 28χρονος στόπερ χρειάζεται λίγο ακομη χρόνο για να είναι έτοιμος.

Γι' αυτό σκέφτεται να τον πάρει μαζί του στην αποστολή για την Ριζούπολη προκειμένου να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και να αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον συμπεριλάβει στην 18άδα.

Το αν αυτό συμβεί και αποφασίσει να του δώσει και λιγο χρόνο συμμετοχής είναι κάτι που θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής, καθώς ο κόουτς του ΠΑΟΚ προσμετρά πολλές παραμέτρους και δεν θέλει να κάνει λάθος επιλογή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ