ΠΑΟΚ

Σαμπράνο: "Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα εχέγγυα για τον τίτλο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Κάρλος Σαμπράνο νιώθει από τώρα δικαιωμένος για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ. Τσίμιροτ: “Έχουμε πιθανότητες για τίτλο φέτος”.

Στις πολύ θετικές εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον ΠΑΟΚ στον ένα μήνα που βρίσκεται στην ομάδα στάθηκε ο Κάρλος Σαμπράνο στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA: "Δεν έχω κάτι σοβαρό, όλα είναι καλά και μακάρι να συνεχίσουμε με νίκες. Νιώθω πολύ καλά, είμαι ένα μήνα στην πόλη. Είναι μια σημαντική νίκη. Το ότι παίζαμε χωρίς κόσμο είναι σημαντικό γιατί οι οπαδοί βοηθούν πολύ.

Ελπίζω στα επόμενα ματς να είναι κοντά μας. Η πόλη είναι πάρα πολύ ωραία, το κλίμα είναι εκπληκτικό ειδικά όταν έρχεσαι από τη Ρωσία! Είμαι πολύ χαρούμενος, η ομάδα έχει πολλή ποιότητα και έχουμε όλα τα εχέγγυα για το πρωτάθλημα. Θα βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Εξεπλάγην αρχικά με το που ήρθα γιατί είχα την εντύπωση πως τα πράγματα θα ήταν όπως στη Ρωσία που δεν ασχολούνται πολύ. Είδα όμως πως με αναγνώριζαν από την πρώτη μέρα και μου έδιναν ευχές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήρθα εδώ για πρωταθλητισμό και το ίδιο θέλουν και οι οπαδοί. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά και θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο κόσμο.

Ήθελα από την αρχή να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά υπήρχαν θέματα διαπραγμάτευσης. Είπαμε το "ναι" πραγματικά την τελευταία στιγμή, αλλά το θέλαμε και οι δύο πλευρές από νωρίς να έρθω. Δεν σκέφτομαι την εθνική αυτή τη στιγμή αλλά μόνο τον ΠΑΟΚ".

Τσιμιροτ: “Καλύτεροι σε κάθε ματς”

Από την πλευρά του ο Γκόικο Τσίμιροτ σημείωσε: "Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί είμαστε πρώτοι και έχουμε μεγάλες πιθανότητες για τον τίτλο φέτος. Τα δώσαμε όλα σήμερα (σ.σ χθες), ήταν δύσκολα λόγω ζέστης αλλά και γιατί ο ΠΑΣ έπαιζε μόνο άμυνα.

Όλοι οι παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση με εμένα είναι καλοί παίκτες, είτε με Μαουρίτσιο είτε με Σάχοφ δεν έχω πρόβλημα.

Αλλάξαμε προπονητή και αυτό είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες, πρέπει να προσαρμοστούμε και εμείς αλλά και αυτός. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ