ΠΑΟΚ

Σαμπράνο: "Νίκες στα ντέρμπι, αρχή με Ολυμπιακό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σαμπράνο, έβαλε ξεκάθαρο στόχο ενόψει του μεγάλου αγώνα του "Δικεφάλου" με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (22/10, 19:30).

Την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Κάρλος Σαμπράνο. Ο Περουβιανός αμυντικός, μιλώντας στην NOVA, έβαλε ξεκάθαρο στόχο για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Για την κατάσταση του: "Εντάξει, αυτά υπάρχουν στα ματς, κάποιες φορές γίνονται σκληρά μαρκαρίσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί και η νίκη της ομάδας, ο πόνος είναι της στιγμής, περνάει μετά".

Για το αν περίμεναν αυτό το ξέσπασμα: "Ναι, είχαμε δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς, θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις. Πετύχαμε νωρίς το γκολ και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το σκορ, είναι σημαντικό αυτό γιατί αλλάζει η ψυχολογία σου".

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ: "Σημασία δεν έχει τόσο το πως έχω προσαρμοστεί εγώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, γιατί αν δεν κερδίζει η ομάδα τα βέλη στρέφονται στην άμυνα".

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: "Νομίζω είμαστε στο 100% για αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα έχει την ψυχολογία για να κερδίσει όλα τα ματς αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό".

Για το αν χρειάζεται ειδική προετοιμασία για το ντέρμπι: "Σίγουρα η προετοιμασία δεν είναι ίδια. Θέλει διαφορετική προετοιμασία ψυχολογικά. Ξέρω τη σημασία αυτού του ματς, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς…".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ