ΠΑΟΚ

Σαμπράνο, Καφού ή άλλος για τον ΠΑΟΚ

Brazil's Neymar fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Neymar fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano, right, during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Salvador, Brazil, Tuesday, Nov. 17, 2015. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Έχουν περάσει 18 μέρες από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρέι, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονεί για την επόμενη και ο Λούμπος Μίχελ εκτιμά ότι η ώρα της υλοποίησής της έχει φτάσει.

Από τη στιγμή που όλος ο ΠΑΟΚ έχει ομολογήσει ότι ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει την υλοποίηση ακόμη -τουλάχιστον- δύο μεταγραφών, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου, οι 18 μέρες που έχουν περάσει από τις 12 Ιουλίου, όταν ο "Δικέφαλος" ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροδρίγο Ρέι, είναι πολλές.

Ο κόσμος του "Δικεφάλου" αδημονεί κι εν μέρει προβληματίζεται για τη στασιμότητα, ωστόσο, ο καθ' ύλην αρμόδιος, Λούμπος Μίχελ, στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί ακόμη μία κίνηση εντός 48ώρου.

Η αλήθεια είναι ότι ο πήχης στον ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά, γι' αυτό και το φιλτράρισμα είναι πολύ αυστηρό. Αποδείχθηκε στην περίπτωση του Γκιόμπερ, που θα μπορούσε να τον είχε αποκτήσει άμεσα καθώς είχαν γίνει επαφές με τη Ρόμα, όμως, τα ερωτήματα στο βιογραφικά του, γέννησαν άλλες σκέψεις.

Το πού έχει εστιάσει ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό. Ο Κάρλος Σαμπράνο είναι η κορυφαία περίπτωση κεντρικού αμυντικού και φαίνεται ότι πλέον έχουμε φτάσει στις μέρες που τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν. Ο 28χρονος Περουβιανός δεν αγωνίστηκε για μία ακόμη φορά με τη Ρούμπιν Καζάν (στη νίκη επί της Άρσεναλ Τούλα με 2-1) και από την πατρίδα του υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ατζέντης του, Έλιο Κασαρέτο, βρίσκεται στην Ευρώπη (ίσως και στη Ρωσία) για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του.

Χθες το βράδυ, το Sport24.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ρούμπιν, Μιχάλ Στεπάνοβ, που αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες, σημειώνοντας μόνο ότι αύριο Δευτέρα (31/7) ή την Τρίτη (1/8) μπορεί να υπάρξει εξέλιξη στη σχέση του Σαμπράνο με τη ρωσική ομάδα.

Ούτε ο Καφού αγωνίστηκε, στην πόρτα της εξόδου

Παρόμοια είναι η κατάσταση με τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο Καφού. Δεν αγωνίστηκε με τη Λοριάν στην πρεμιέρα της Ligue 2 κόντρα στην Κουεβί (1-1 εντός έδρας) κι αυτό γιατί η απόφασή του για πώληση είναι ειλημμένη.

Η Μετς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως αν ο ΠΑΟΚ (έχει) αποφασίσει να τον αποκτήσει, δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο ο ανταγωνιστής από τη Γαλλία.

Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι η μεταγραφή "εδώ και τώρα";

Οι συγκεκριμένοι δύο παίκτες είναι αυτοί που, βάσει δεδομένων, φαίνονται πιο κοντά στη μετακίνησή τους στον ΠΑΟΚ, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ο Μίχελ, σε συνεννόηση πάντα με τον Ιβάν Σαββίδη, έχουν και κάποιον άλλο παίκτη στα σκαριά.

Τις τελευταίες ώρες έχει επανέλθει το όνομα του Άλφρεντ Εντιαγέ της Βιγιαρεάλ στο προσκήνιο, για τον οποίο οι πληροφορίες από την Ισπανία, όμως, αναφέρουν ότι η ομάδα ψάχνει την πώλησή του για να βάλει χρήματα στα ταμεία της και όχι δανεισμό, κάτι που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Υπάρχουν, ακόμη, ονόματα όπως ο Μπακαρί Κονέ (με τον γνωστό προβληματισμό μετά από την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού τον περασμένο Φεβρουάριο). Το σίγουρο είναι ότι η αγωνία των φίλων του ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο... κόκκινο.

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ