ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Να μην μπούμε φοβισμένα"

Σάμπο: "Να μην μπούμε φοβισμένα"
INTIME SPORTS

Ποιο είναι το κλειδί σύμφωνα με τον μέσο του ΠΑΟΚ, Ερικ Σάμπο, για να φύγουν οι "ασπρόμαυροι" με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη.

Ο Έρικ Σάμπο μίλησε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα. "Θα είναι ένα πολύ δύσκολo παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο Europa League, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Θα πάμε για την νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αγωνίζονται στην έδρα τους οπότε σίγουρα θα παίξουν επιθετικά, θα θέλουν την νίκη. Ξέρουμε ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα πάμε εκεί για να παίξουμε άμυνα. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς.

Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε όπως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να κρατήσουμε την μπάλα και να μπούμε επιθετικά, να μην μπούμε φοβισμένα και παθητικά. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την νίκη".

Κατέληξε λέγοντας: "Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες, παίζουμε έξω. Δεν πρέπει να μας τρομάξει αυτό. Να πάμε για την νίκη για να συνεχίσουμε αυτό το σερί".

Στο μεταξύ ο Σλοβάκος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα cas.sk στην γέννηση του παιδιού του: "Ηθελα να είμαι στην γέννηση του παιδιού αλλά ήρθε ξαφνικά. Γεννήθηκε λίγες εβδομάδες νωρίτερα απ ότι περιμέναμε και για αυτό και πρέπει να βάλει λίγα κιλά.

Η Ελίσκα με ενημέρωσε ότι σπάσανε τα νερά της μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό το βράδυ. Έφυγα απευθείας για την Σλοβακία αλλά το παιδί γεννήθηκε στις 2:15 οπότε δεν πρόλαβα να είμαι εκεί κατά την γέννηση του.

Τώρα μένω μόνος όμως έχουμε προγραμματίσει να πάω τα Χριστούγεννα στην Σλοβακία και μετά να γυρίσουμε όλη η οικογένεια στην Θεσσαλονίκη".

"Αυτή τη στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ"

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε στην εφημερίδα "Real News", τόσο για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του, όσο και για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

"Δεν έχω ασχοληθεί, δεν έχω μιλήσει, δεν έχω σκεφτεί κάτι για το συμβόλαιό μου. Στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν γρήγορα και δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για φέτος και την επόμενη χρονιά. Αυτά... Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο από το να είμαι καλά και να δίνω τα πάντα στο γήπεδο για την ομάδα μου", ανέφερε αρχικά ο Σλοβάκος άσος και πρόσθεσε για το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό:

"Δεν το βλέπω έτσι, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον ΠΑΟΚ για την εξέλιξή μου. Είναι δεδομένο ότι όταν πηγαίνεις καλά με την ομάδα σου στο Europa League, όταν προκρίνεσαι στην τελική φάση του Euro, αυτόματα σε παρακολουθούν πολλοί. Είμαι τυχερός που στα 24 μου χρόνια θα παίξω, αν όλα πάνε καλά, σε ένα Euro με την Σλοβακία.

Με ρώτησαν στην πατρίδα μου για το τι θέλω να κάνω στην καριέρα μου και σας λέω ακριβώς αυτά που είπα και σε εκείνους. Αυτή τη στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ και δίνω όλες μου τις δυνάμεις για αυτή την ομάδα, δεν με απασχολεί κάτι άλλο".

Κατέληξε λέγοντας: "Αν θες να νικήσεις τον Ολυμπιακό όχι σε ένα ματς αλλά σε ένα πρωτάθλημα, πρέπει να προετοιμαστείς σκληρά, να δουλέψεις για καιρό, οργανωμένα, με τους κατάλληλους ανθρώπους και το σωστό πλάνο. Νομίζω ότι αυτό γίνεται στον ΠΑΟΚ".

"Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι"

Εν τω μεταξύ ο Ζάιρο αναφέρθηκε μιλώντας στη NOVA στις δυσκολίες του αγώνα με τον Αστέρα: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα που παίζει στο Europa League. Μπορεί εκεί να μην τα πηγαίνουν καλά αλλά στο πρωτάθλημα είναι δυνατοί. Ερχόμαστε από δύο πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανθρακικό και θα πάμε στην Τρίπολη για να μεγαλώσουμε το σερί. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όπως παίξαμε και με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν τέλειοι. Αν φέρουμε το ματς στα μέτρα μας, μπορούμε να το κάνουμε να μοιάζει εύκολο".

Τέλος μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ: "Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Είναι μακρύ το ταξίδι μέχρι το τέλος της χρονιάς και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να μην καθίσουμε πάνω στα καλά αποτελέσματα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ