ΠΑΟΚ

Σάμπο, ένας ευτυχισμένος μπαμπάς

Σάμπο, ένας ευτυχισμένος μπαμπάς

Ο Έρικ Σάμπο βρέθηκε στην πατρίδα του για την γέννηση του γιου του, Σεμπάστιαν, και από σήμερα συμμετέχει ξανά στις προπονήσεις. Ο Ίγκορ Τούντορ αποφασίζει εάν θα παίξει στην Τρίπολη.

Ο Έρικ Σάμπο, από το πρωί της περασμένης Πέμπτης ζει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του. Αιτία; Η γέννηση του γιου του Σεμπάστιαν, που τον έφερε για ένα 48ωρο στην πατρίδα του με άδεια από τις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ.

Από χθες το βράδυ, ο 24χρονος μέσος βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη, έχοντας περάσει όμορφες στιγμές πλάι στο γιο του και τη σύζυγό του Έλικ (εκείνη ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε στο instagram)και σήμερα θα πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Ίγκορ Τούντορ θα κληθεί να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στο πλάνο του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (που είναι και το πιθανό)ή όχι.

Δημοπρατούν τις φανέλες τους για τον μικρό Θανάση

Εξάλλου, σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, υλοποιώντας την υπόσχεσή τους να βοηθήσουν τον Θανάση Παπαδόπουλο, ένα νεαρό οπαδό του Δικεφάλου που κάνει αγώνα να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να συνεχίσει τις χειρουργικές επεμβάσεις στο χέρι του στην Αγγλία (πάσχει από ολική έλλειψη κερκίδας και νεκρούς αντίχειρες στα δύο χέρια) και πρόσφατα τους επισκέφθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Αθανασιάδης, Γλύκος και Μαλεζάς έχουν δώσει τις φανέλες τους από τον αγώνα με την Κρασνοντάρ για δημοπράτηση στον οργανισμό charity idols. Πρόκειται για έναν σύλλογο ενίσχυσης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και ανθρώπων που χρειάζονται οικονομική βοήθεια για να ξεπεράσουν διάφορα προβλήματά τους. Συλλέγουν αθλητικά αναμνηστικά και προσωπικά αντικείμενα επωνύμων και τα δημοπρατούν μέσω μίας ψηφιακής πλατφόρμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει στηρίξει πολλές φορές αυτή την προσπάθεια και τα μέλη του συλλόγου του έχουν απονείμει τον τίτλο του πρεσβευτή "charity idols"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ