ΠΑΟΚ

Σάμπο: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο με αγνοεί ο Ίβιτς"

Σάμπο: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο με αγνοεί ο Ίβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Σάμπο μίλησε για τη μεταγραφή που δεν έκανε στην Μπεϊτάρ, αλλά και το παράπονο που έχει από τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Ερικ Σάμπο έκανε δηλώσεις στη Σλοβακία με τις οποίες ξεκαθάρισε τι ακριβώς έγινε με την Μπεϊτάρ και εξέφρασε και το παράπονό του για την τροπή που πήρε η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, σχετικά με το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, σημείωσε:

"Υπήρχε αυτή η προοπτική, αλλά δεν πρόκειται να πάω εκεί. Ο ατζέντης άφησε το θέμα πάνω μου, είχα μεγάλη πίεση. Προσωπικά θα ήθελα ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα αγωνιστώ στο Ισραήλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παρά τα όσα γράφονται δεν πρόκειται να πάω εκεί...".

Έβγαλε και παράπονο για τον Βλάνταν Ίβιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς, δεν ξέρω για ποιον λόγο με αγνοεί ο νέος προπονητής, δεν πήρα καμία ευκαιρία να δείξω κάτι σε εκείνον".

Ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον της Ντίναμο Τιφλίδας και απάντησε:

"Δεν είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Είναι δύσκολο να μιλήσω για το μέλλον μου, σε μια με δύο εβδομάδες θα ξέρουμε...".

Πρωινή προπόνηση δίχως προβλήματα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί της Τετάρτης προπονήθηκαν στην Τούμπα και για το πρόγραμμα που ακολούθησε η ομάδα, η ΠΑΕ αναφέρει:

"Σχεδόν δύο μέρες ξεκούρασης μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Oosterbeek ήταν αρκετές και πλέον ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για τους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στον Άγιαξ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν στις προπονήσεις στην Τούμπα με το πρωινό ραντεβού να έχει οριστεί στις 09:00 και τις καιρικές συνθήκες να βοηθούν στην προσαρμογή στην αλλαγή κλίματος.

Το πρώτο κομμάτι του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην τεχνική και το υπόλοιπο στην τακτική με position games, παιχνίδια κυκλοφορίας και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Το ευχάριστο είναι πως το ιατρικό δελτίο παραμένει κενό, αφού όλοι οι παίκτες προπονούνται κανονικά. Η μέρα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση στις 18:30".

Στην πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κάτσε που θα αρχίσει δουλειά με την ομάδα από το απόγευμα.

Μουσλίμοβιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι παντού..."

Σάμπο: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο με αγνοεί ο Ίβιτς"

Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φοράει μπλούζα του ΠΑΟΚ "ανέβασε" ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και έγραψε: "Αυτοί οι άνθρωποι μου έφτιαξαν την ημέρα! Ευχαριστώ Melbourne PAOK Club (είναι Σ.Φ. ΠΑΟΚ) γι' αυτό το όμορφο δώρο! Η Αυστραλία είναι πολύ μακριά αλλά όταν ανήκεις στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι παντού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ