ΠΑΟΚ

Σάμπο αντί Κάτσε σκέφτεται ο Τούντορ!

Σάμπο αντί Κάτσε σκέφτεται ο Τούντορ!
INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ σκέφτεται να επιμείνει στη χρησιμοποίηση του Σλοβάκου μέσου, Έρικ Σάμπο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποιες είναι οι υπόλοιπες επιλογές του.

Μετά και την τελευταία προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία, που ήταν αφιερωμένη σε πολύ μεγάλο κομμάτι της σε ασκήσεις τακτικής, ο Ίγκορ Τούντορ φαίνεται ότι καταλήγει στις επιλογές του για το αυριανό (23/9) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ας αρχίσουμε με αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα εδώ και μέρες. Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα μείνει αρχικά στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα (θα συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους αν πάρει θέση στο αρχικό σχήμα). Την επίθεση θα απαρτίζουν ο Αθανασιάδης και ο Μακ, την ταχύτητα του οποίου θέλει να εκμεταλλευτεί ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ για να "σπάσει" το αμυντικό πλάνο του Δέλλα.

Ο Σουηδός Ρόμπιν Όλσεν κάτω από το τέρμα και η τριάδα Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένη και αύριο. Το ίδιο και ο Τζιόλης με τον Πέλκα (ο νεαρός θα έχει πιο επιθετικό ρόλο).

Κάτι τέτοιο πιθανόν δεν θα συμβεί με τον Έργκους Κάτσε που παρότι είναι στην αποστολή ίσως δει τον Έρικ Σάμπο να παίρνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, αφού ο Τούντορ δοκίμασε κυρίως τον Σλοβάκο χθες. Θυμίζουμε ότι ο Αλβανός μέσος δεν είχε ταξιδέψει στο Αζέρμπαϊτζάν γιατί είχε ενοχλήσεις στο γόνατα.

Αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που αντιμετώπισε την Γκαμπάλα θα υπάρξει στην δεξιά πλευρά (στο 3-5-2 του ΠΑΟΚ), αφού ο Κωνσταντινίδης αναμένεται να προτιμηθεί αντί του Κίτσιου. Στα αριστερά θα παίξει και πάλι ο Ροντρίγκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ