ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας"

Σαλπιγγίδης: "Θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για τα βήματα προς τα πίσω που έκανε το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ αναφορικα με τον ημιτελικό υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε περισσότερο την πρόκριση από τον Ολυμπιακό.

"Το θέλαμε περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι που μετά από πολλά χρόνια ξαναπάμε τελικό. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την πρόκριση ήταν η αποφασιστικότητα.

Δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ τον αγώνα", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ενώ για τα τρομερά επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, είπε:

"Άλλοι πρέπει να δώσουν τη λύση, είναι συνδυασμός οργάνωσης και διαχείρισης των πραγμάτων. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να γίνει νωρίς το ματς, δεν ξέρω γιατί δεν έγινε αυτο, θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας.

Αυτά είναι σημάδια που αφήνουν βήματα πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ πρέπει να κάνει βήματα προς τα μπροστά.

Όταν είσαι μέσα στο γήπεδο και είναι ανεβασμένοι οι παλμοί είναι φυσιολογικό να αντιδράς ανάλογα τα ερεθίσματα. Όταν θα μαζευτούμε με την Εθνική πρέπει να είμαστε οικογένεια και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε μία χαρά.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε τα αρνητικά, πάνω από όλα είναι η ομάδα μας για εμάς και μετά η Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να πω ούτε για τον Κώστα (Κατσουράνη) ούτε για τον Γιάννη (Μανιάτη), μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους. Αυτά πρέπει να τα βάζουμε στην άκρη όταν έρθει η ώρα της Εθνικής.

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει τον ακριβή λόγο που διακόπηκε το παιχνίδι, ο Έλληνας φορ είπε: "Δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για ποιό λόγο έγινε η διακοπή; Υπήρχε πρόβλημα με τον πάγκο, δεν είχαν τη δυνατότητα να καθήσουν, η απαίτηση του Ολυμπιακού να ζητήσει να αλλαχθούν οι πάγκοι είναι παράλογη.

Γράψαμε ιστορία στην Ευρώπη. Από τη μία έχουν δίκιο καθώς και εμείς να ήμασταν στη θέση τους δεν θα μας άρεσε, από την άλλη όλη αυτή η διακοπή ήταν αδικαιολόγητη".

Όσον αφορά στον επικείμενο τελικό της 26ης Απριλίου του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουμε φέτος 1 νίκη και 1 ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε πάρα πολύ το Κύπελλο, το ίδιο το θέλει και ο Παναθηναικός, όποιος είναι καλύτερος θα πάρει το παιχνίδι".

Βίτορ: "Ημασταν καλύτεροι"

Ο Μιγκέλ Βίτορ δήλωσε για το ότι στον τελικό με τον Παναθηναικό θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας οι Νάτχο, Κατσουράνης και Αθανασιάδης:

"Πρόκειται για τρεις μεγάλους παίκτες αλλά εμείς είμαστε η απόλυτη έννοια της ομάδας και δεν θα φοβηθούμε. Ημασταν καλύτεροι και νικήσαμε.

Μας επηρέασε η διακοπή στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά προετοιμαστήκαμε καλά. Ημασταν καλύτερη ομάδα και νικήσαμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ