ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Όχι πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά"

Σαλπιγγίδης: "Όχι πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ότι οι διαιτητές οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους, συμβάλοντας στην ομαλή διεξαγωγή ενός κρισιμότατου αγώνα.

"Εγώ δεν θα σταθώ στους διαιτητές του σημερινού ματς. Οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και να συμβάλλουν στην καλή διεξαγωγή ενός κρισιμότατου αγώνα, απέναντι στις κατά τεκμήριο δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Σ' ένα τέτοιο ματς πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά και μακάρι όλα να κυλήσουν ομάλα σ' αυτόν τον τομέα", δηλώνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο στο matchday magazine του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Στο matchday magazine του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δημοσιεύονται επίσης δηλώσεις του Μπίμπρας Νάτχο. Μεταξύ άλλων είπε:

Τι έχει να αντιπαρατάξει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε πολύ γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες που σε διεκδικούν;

"Να ξεκαθαρίσω κάτι. Οσο αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ τα αυτιά μου είναι κλειστά και η αυτοσυγκέντρωσή μου είναι στο μάξιμουμ για την ομάδα μου. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που με βοηθούν. Επίσης θα σας αποκαλύψω κάτι. Οταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, δεν ήρθα απαραίτητα για να υπογράψω, αλλά για να δω την ομάδα, το κλίμα της, τους ανθρώπους. Την επόμενη ημέρα το πρωί είχα αποφασίσει να υπογράψω, Είδα όλα αυτά που μου έλειπαν στην Ρωσία. Οικογενειακό κλίμα, πάθος για το ποδόσφαιρο, κόσμο που ζει για την ομάδα. Είδα επίσης οργάνωση υψηλού επιπέδου, δυναμική, προδιαγραφές. Είδα μία καταπληκτική πόλη, εξαιρετικά φιλική σε μένα και την οικογενειά μου. Και τέλος είδα ένα πρωτάθλημα παρεξηγημένο μεν, αλλά με ικανοποιητικό επίπεδο ομάδων και ποδοσφαιριστών, που θεωρώ ότι έχει προοπτικές να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Ολα αυτά υπάρχουν και όταν θα κληθώ να πάρω μία απόφαση θα μπουν στην ζυγαριά".

Εχεις παίξει τέτοια ματς στην καριέρα σου. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί;

"Είναι ένα ματς που και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να πάρουν αλόγιστα ρίσκα. Και οι δύο πρέπει να προσέχουμε την άμυνα μας, ενώ εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε το γκολ. Εχουμε παίξει με τον Ολυμπιακό ήδη τρεις φορές μέσα στην σεζόν. Κανείς δεν μπορεί να εκπλήξει τον άλλον με κάποιο τρικ. Δεν πρέπει να αγχωθούμε, πρέπει να έχουμε μυαλό και υπομονή και το ίδιο θα κάνει και ο κόσμος μας. Η Τούμπα είναι για εμάς πλεονέκτημα, που ίσως αντισταθμίζει το μειονέκτημα από την ήττα στο πρώτο ματς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ