ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Με τον Σαββίδη θα έρθουν όχι ένας, αλλά πολλοί τίτλοι"

Σαλπιγγίδης: "Με τον Σαββίδη θα έρθουν όχι ένας, αλλά πολλοί τίτλοι"
Σαλπιγγίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στον δρόμο των επιτυχιών, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή των ΠΑΟΚτσήδων της Νέας Υόρκης. Δείτε τι δήλωσαν Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης, Πέλλιος.

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για τον ΠΑΟΚ και το τι μπορεί να πετύχει με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή "ΠΑΟΚ παντού" του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός εμφανίστηκε σίγουρος ότι με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι του, ο Δικέφαλος θα κερδίσει όχι έναν, αλλά πολλούς τίτλους και μίλησε για το δέσιμο που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε διοίκηση, ομάδα και κόσμο.

Ο Σάλπι τόνισε χαρακτηριστικά: " Μόνο με τα χρήματα δεν έρχονται οι τίτλοι. Παίζουν πολλά τον ρόλο τους σε μία ομάδα. Χρειάζεται προγραμματισμος, μετρά το ποιος θα είναι ο προπονητής και ποιοι οι παίκτες. Πρέπει να είναι η διοίκηση, με τους παίκτες και τον κόσμο μία γροθιά, έτσι ώστε όταν έρχονται δύσκολες στιγμές να βάζουν όλοι την ομάδα πιο ψηλά.

Εκεί φαίνεται η πραγματική οικογένεια και ότι υπάρχει κοινός στόχος. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάνε τη δολειά τους, το επάγγελμά τους. Παλιά είχαμε μάθει έναν ΠΑΟΚ με οικονομικά προβλήματα που έφερναν και προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας. Εγώ είχα την τύχη να ζήσω έναν τίτλο. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική, ο κόσμος του προέρχεται από λαϊκά στρώματα, έχει πάθος, αγάπη και του λείπει το να πανηγυρίσει έναν τίτλο. Είναι πάρα πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο. Στον δρόμο που βαδίζει η ομάδα με τον κύριο Σαββίδη στο τιμόνι της, είναι θέμα χρόνου να έρθουν όχι ένας, αλλά πολλοί τίτλοι.

Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, το βλέπουν όλοι. Είναι απειλητική και θα έχει τη δύναμη να ξεπεράσει και την αδικία, να την αντιμετωπίσει κάποια στιγμή. Η συμβουλή που θα έδινα στους παίκτες είναι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η διοίκηση, ο κόσμος, οι παίκτες πρέπει να είναι μαζί, ένα. Αν είναι μία δυνατή γροθιά, εφόσον ο προγραμματισμός και το επίπεδο ανεβαίνει, θα έρθουν και οι τίτλοι. Να περιμένουμε να δούμε αν τα καταφέρουμε, όμως εγώ είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα γίνει".

Στην εκπομπή μίλησαν και οι άλλοι τρεις βετεράνοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στις ΗΠΑ, ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο Φιλώτας Πέλλιος και αναφέρθηκαν στο δέσιμό τους με την ομάδα, τονίζοντας το γεγονός ότι όλοι τους αναδείχθηκαν από τις Ακαδημίες της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ