ΠΑΟΚ

Σαλπιγγίδης: "Μακάρι ν' αλλάξει φέτος κάτι"

Σαλπιγγίδης: "Μακάρι ν' αλλάξει φέτος κάτι"
INTIME SPORTS

Δείτε ποια είναι η ευχή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για τη νέα χρονιά και οι εντυπώσεις του για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Εθνικής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αναφέρθηκε πέρα από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό και τη μέχρι τώρα πορεία του "Δικεφάλου", στο επεισόδιο του Τζαβέλλα με τον Μάντζιο, καθώς και στην διαιτησία του Ανδρέα Παππά.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και την διαιτησία του Παππά: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η ομάδα που αλλάζει το σκηνικό στην κορυφή τώρα και ελπίζω να είμαστε το ίδιο άτυχοι από άποψη τραυματισμών στη συνέχεια. Παίζει ρόλο το ότι ήμασταν 2-0 μπροστά αλλά δεν είναι μορφή δικαιολογίας. Ο διαιτητής σφύριξε πολλά φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού που δεν ήταν.Σφύριζε σε οποιαδήποτε επαφή. Πραγματικά αυτό που συμβαίνει μου προκαλεί εντύπωση. Βάζω και την ανθρώπινη πλευρά, το λάθος. Αυτό μας έκανε να οπισθοχωρήσουμε. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με αυτές τις αποφάσεις εκνευρίζεσαι κιόλας, έχεις την ένταση του αγώνα και αυτοί ήταν οι λόγοι που οπισθοχωρήσαμε."

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Αν είμαστε ρεαλιστές και δούμε κατάματα τα πράγματα πέρα απ' τη μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχεις στραβοπατήματα και ήττες αλλά η εικόνα μας δεν ήταν τόσο κακή για τέτοια αποτελέσματα. Στα Γιάννενα για παράδειγμα προσπαθήσαμε αρκετά αλλά δεν προσέχαμε τόσο τα μετόπισθεν και δεν διαχειριστήκαμε σωστά τον αγώνα. Στην Ξάνθη κάναμε πάλι το ίδιο λάθος αλλά σήμερα ήμασταν πιο διαβασμένοι, το καταλάβαμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτά τα μαθήματα πρέπει να τα κρατήσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια".

Για το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μάντζιου: "Τα έχω ζήσει και τα δύο τα παιδιά, μπορεί να βγάζουν ένα δυναμικό προφίλ αλλά είναι δύο αξιόλογα παιδιά αλλά έχουν και κάποιες εξάρσεις. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον Τζαβέλλα, χάρηκε πολύ γιατί έχει ταλαιπωρηθεί και πολύ και ήταν της στιγμής. Θεωρώ ότι βλέποντας το σκορ τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα ο Λεβαδειακός ζημιώθηκε και εάν έπαιζε ο Βαγγέλης ίσως σκόραρε. Μπορείς να πεις πολλά αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένας αγώνας. Πριν τις αποβολές δείχναμε κυρίαρχοι και ίσως η αποβολή να μας δημιούργησε το αίσθημα της συντήρησης".

Κατέληξε λέγοντας: "Το ρόστερ έχει αλλάξει, όπως και ο προπονητής. Παίζει ρόλο και η σύμπτωση. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να είμαστε κυρίαρχοι και αυτό το πληρώνουμε γιατί θέλουμε να νικάμε και είμαστε απρόσεκτοι στην άμυνα. Έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες και υπάρχουν πολλά καταπονημένα παιδιά. Αυτό θα βελτιωθεί στο δεύτερο εξάμηνο που δεν θα είμαστε τόσο καταπονημένοι. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα κάνουμε ήρεμα Χριστούγεννα. Αυτή η διακοπή θα είναι καταλυτική, θα πάρουμε ανάσες και θα έχουμε επιστροφές και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν πρέπει να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Μακάρι φέτος να αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είστε καλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία".

Ράτς: "Τόσα χρόνια παίζω μπάλα, το σημερινό..."

Ακόμη ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Ρατς, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για την διαιτησία του Ανδρέα Παππά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου:

"Ήταν σίγουρα μία μεγάλη νίκη, αλλά αυτό που είδα σήμερα είναι απίστευτο. Παίζω ποδόσφαιρο πολλά χρόνια, έχω μεγάλη καριέρα, αλλά είναι έξω από την φαντασία μου αυτό που είδα.

Δεν ξέρω τι είπε ο προπονητής, αλλά είναι πραγματικά απίστευτο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια για να κερδίζουμε για να πάμε εκεί που θέλουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ