Σακελλαρίου: ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Σακελλαρίου: "ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του"

Ο νεαποκτηθής αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Σακελλαρίου, με δηλώσεις του σε Μέσα της Θεσσαλονίκης μίλησε, τόσο για τον νέο σταθμό της καριέρας του, όσο και τις φιλοδοξίες του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ευχόμενος την κατάκτηση ενός τίτλου και όχι μόνο.

Σακελλαρίου: "ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα παίκτη του "Δικεφάλου":  

 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σακελλαρίου δήλωσε: "Μόνο χαρούμενος μπορώ να νιώθω, αφού ήρθα σε ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να είναι μια ομάδα που είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί. Πρέπει να δουλέψω για να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις. Και επειδή τρέχουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη στον όμιλο του Europa League πρέπει να προσαρμοστώ άμεσα για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα".

 

Για το παλαιότερο "φλερτ" με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή της ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη, είπε: "Είχα μιλήσει με τον κ. Βρύζα μέσα στο καλοκαίρι κάνοντας μία πρώτη επαφή, αλλά οι οριστικές εξελίξεις έτρεξαν το τελευταίο δεκαήμερο. Τον κ. Παύλο τον γνωρίζω από την κοινή μας θητεία στον Πανθρακικό και ως άνθρωπο και ως προπονητή, και έχει πολλά να δώσει και στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ από την πλευρά μου ως επαγγελματίας θα πρέπει να προσαρμοστώ για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί η ομάδα".

 

Για το βήμα που κάνει στην καριέρα του με την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Στην ηλικία που βρίσκομαι αν και είμαι πολύ μικρός ακόμη έκανα είναι ένα τεράστιο βήμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ και εκδηλωτικό κόσμο και ήταν παιδικό μου όνειρο να παίξω μια μέρα στην Τούμπα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει ηλικίες και θέλω να δουλέψω για να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις".

 

Για το αν περίμενε μία τέτοια μεταγραφή μετά την περσινή του χρονιά σχολίασε: "Είχα μιλήσει με κάποιες άλλες ομάδες που όμως δεν συγκρίνονται με τον ΠΑΟΚ, για αυτό και δεν έκανα δεύτερη σκέψη μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ. Πιστεύω θα προσαρμοστώ γρήγορα γιατί είδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια όπως μου είπε και ο πρόεδρος και αυτό θα με βοηθήσει περισσότερο. Δεν σας κρύβω εξάλλου ότι ανυπομονώ να ζήσω αυτό που έζησα πέρσι ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Πανθρακικό και την καυτή της ατμόσφαιρα όπως σε κάθε παιχνίδι αφού ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα".

 

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ φέτος επισήμανε ότι: "Έχω πλήρη ενημέρωση για τα ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ πάει φέτος για να σκοράρει. Πέρυσι πολλά ματς τελείωσαν 1-0 ενώ φέτος ο ΠΑΟΚ ρισκάρει να βγαίνει στην επίθεση και προσπαθεί συνεχώς να πετύχει γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και οφείλει να παίζει έτσι. Την περασμένη σεζόν εξάλλου με τον Πανθρακικό παίζαμε χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και είχαμε αποτελέσματα. Παίζαμε χωρίς άγχος και παίρναμε καλά αποτελέσματα".

 

Για την δύσκολη αγωνιστική χρονιά που περιμένει τον ΠΑΟΚ δεδομένων και των υποχρεώσεων που θα υπάρχουν και στον όμιλο του Europa League τόνισε: "Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει δύο παιχνίδια την εβδομάδα αλλά είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα και θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι γιατί ανήκουμε στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ωστόσο ότι στο φετινό πρωτάθλημα οι μεγάλες ομάδες θα χρειαστούν χρόνο να "δέσουν" γιατί απέκτησαν παίκτες την τελευταία στιγμή και να βγάλουν την καλή τους εικόνα και μετά θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα".

 

Τέλος όσον αφορά την ευχή που κάνει ως παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: "Η ευχή μου είναι να κατακτήσω ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Ένα τίτλο που του λείπει τα τελευταία χρόνια και από τον κόσμο και από την ομάδα και τους αξίζει", για να καταλήξει λέγοντας: "ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και αυτό τα λέει όλα".

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θρύλος... εξπρές

Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

SUPERLEAGUE | ΑΓΩΝΕΣ

Το Pre Game της 21ης αγωνιστικής

Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos). 

 

ΚΟΣΜΟΣ | TOP-10

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)

ΠΑΟΚ | ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προλαβαίνει τον Άρη ο Κλάους

Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή