ΠΑΟΚ

Σ' ένα μήνα έτοιμος ο Λεβέκ

Σ' ένα μήνα έτοιμος ο Λεβέκ
EUROKINISSI

Ο Ντοριάν Λεβέκ υποβλήθηκε σε μαγνητική την Tετάρτη (20/09) και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Παρατείνεται η απουσία του Ντοριάν Λεβέκ από την αγωνιστική δράση. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γάλος μπακ υποβλήθηκε χθες (20/9) σε μαγνητική, η οποία έδειξε βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν έχει ξεπεραστεί στο 100%.

Ο παίκτης είχε μια συζήτηση με τον προπονητή και το ιατρικό τιμ στην οποία αποφασίστηκε ν' ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα όπου θα εντάσσεται σταδιακά στο πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να βελτιώνονται τα μυϊκά προβλήματα μέχρι να φτάσει σ' ένα επίπεδο να είναι απολύτως έτοιμος και να αποφευχθεί οποιοδήποτε ρίσκο για υποτροπή και να ξεπεράσει τον φόβο του, καθώς στην καριέρα του έχει περάσει αρκετά από πλευράς τραυματισμών.

Υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος στα μέσα Οκτωβρίου, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Ο 27χρονος μπακ έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς, αυτό με την Κέρκυρα, για 65 λεπτά, καθώς πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με την Ολίμπικ στο Κίεβο, είχε και πάλι ενοχλήσεις που κατέληξαν τότε σε απουσία ενός μήνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ