ΠΑΟΚ

Ροτέισιον με μέτρο από Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ποιες δοκιμές έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Ποιοι διατηρούν την θέση τους στην ενδεκάδα, ποιοι παίρνουν ευκαιρία.

Η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήσει εκτός αποστολής ΠΑΟΚ τον Ροντρίγκο Ρέι φανέρωσε παράλληλα και την απόφασή του να διατηρήσει και αύριο (24/1) κόντρα στον Ατρόμητο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που μετρά οκτώ συμμετοχές χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτω από την εστία.

Αντίθετα, αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ζοσέ Μαουρίσιο και στην θέση του να βάλει τον Εβγέν Σάχοβ, τον οποίο δοκίμασε στο αρχικό σχήμα στην σημερινή (23/1) προπόνηση.Δεν θα είναι, όμως, μόνο ο Ουκρανός το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή.

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται να βάλει τον Μαλεζά ως παρτενέρ του Βαρέλα, κρατώντας στον πάγκο τον Κρέσπο και να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Λημνιό, αφήνοντας, το πιθανότερο, εκτός αρχικού σχήματος, τον Κάμπος.Επίσης, η χρησιμοποίηση του Κουλούρη αντί του Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες με βάση τις δοκιμές που έκανε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Συνοψίζοντας, το πιθανότερο είναι το 4-2-3-1 με το οποίο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ να αποτελείται από τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία, την τετράδα Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Βιεϊρίνια στην άμυνα, τους Τσίμιροτ και Σάχοβ σε ρόλο κεντρικών μέσων και την τριάδα Μακ-Πέλκας-Λημνιός πίσω από τον Κουλούρη στην επίθεση.

Εφόσον το ματς κυλήσει όπως επιθυμούν στον ΠΑΟΚ (αν πάρει "καθαρό" προβάδισμα ο Δικέφαλος), τότε είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο και ο Αζεβέντο, δίνοντας ανάσες σε έναν από τους δύο μπακ. Αν επιλεγεί ο Μάτος, τότε ο Βιεϊρίνια θα κληθεί να παίξει σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ