ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Σκληρή δουλειά για να έχει συνέχεια ο καλός ΠΑΟΚ"

Ροντρίγκες: "Σκληρή δουλειά για να έχει συνέχεια ο καλός ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε για το άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Τιφλίδα, επί της Ντίναμο, αλλά και το δικό του χαμένο τετ-α-τετ απέναντι στους Γεωργιανούς.

Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα ήταν ο και ο Γκάρι Ροντρίγκες (εκτέλεσε τα κόρνερ στις φάσεις των δύο πρώτων γκολ). Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε μετά το παιχνίδι για την εικόνα του Δικεφάλου, το δικό του χαμένο τετ-α-τετ και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Ντίναμο και την άνετη επικράτηση με 0-3: "To πιο σημαντικό είναι ότι εμείς σκοράραμε ακόμη και όταν δεν ήμασταν καλοί σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κερδίσαμε, βελτιώσαμε την απόδοση μας στο δεύτερο μέρος, σκοράραμε άλλες δυο φορές και πήραμε μια σημαντική νίκη που μας φέρνει κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδος στους ομίλους".

Για το χαμένο τετ-α-τετ στις αρχές του δευτέρου μέρους (σ.σ. μπλόκαρε τη μπάλα ο τερματοφύλακας Σκρίμπε): "Πιστεύω ότι ήμουν άτυχος στη συγκεκριμένη φάση αν και πιστεύω ότι θα μπορούσα να ήμουν πιο απλός στο τελείωμα κι αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να καταφέρω να σκοράρω".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και η ρεβάνς της Τούμπας έχει τυπικό χαρακτήρα: "Ξέρω ότι το 0-3 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά για την πρόκριση θα μιλάμε αφού τελειώσει και το δεύτερο παιχνίδι. Σαφώς είναι ένα καλό αποτέλεσμα, κάναμε ένα σημαντικό βήμα και πρέπει και στο δεύτερο ματς να δείξουμε καλό πρόσωπο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε στο 60-70% αυτού που θέλει να βλέπει ο κόσμος, όπως δήλωσε ο Ίβιτς: "Συμφωνώ με τον προπονητή μου σε αυτή τη διαπίστωση. Αλλά νομίζω οτι για να καταφέρουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο όπως αυτό που παίξαμε στο δεύτερο μέρος, γιατί στο πρώτο δεν παίξαμε, απαιτείται να συνεχίσουμε την δουλειά και την καλή προσπάθεια".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ