ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες, θα έρθουν τα γκολ"

Ροντρίγκες: "Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες, θα έρθουν τα γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Γκάρι Ροντρίγκες, παραδέχθηκε ότι ο "Δικέφαλος" χάνει αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα γκολ θα έρθουν.

Σε δηλώσεις του στη "Nova" ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε τόσο στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΛ, τονίζοντας οτι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τους "ερυθρόλευκους", ενώ σχολιάζοντας το θέμα των χαμένων ευκαιριών, έδειξε πεπεισμένος πως η κατάσταση θα αλλάξει. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Μου μένουν καλά πράγματα. Παίξαμε καλά σαν ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση και είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Δείξαμε σε όλους ότι έχουμε μία καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι μία επίσης καλή ομάδα. Κατά την γνώμη μου όμως είμαστε καλύτεροι. Βλέπω πολλές προοπτικές και ποιότητα στην ομάδα μου και πρέπει να το δείξουμε και πάλι αυτό την Κυριακή. Παίζουμε κόντρα σε μία επίσης δυνατή ομάδα και θέλω να συνεχίσουμε δυνατά".

Για το παιχνίδι κυπέλλου στο οποίο ξεκουράστηκαν πολλοί παίκτες: "Νομίζω ότι είναι φυσικό για έναν παίκτη που έπαιξε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα να πρέπει να ξεκουραστεί. Κανείς δεν είναι ο…Σούπερμαν. Πρέπει να παίρνουμε ανάσες για να ανακτούμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο και έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχουν επίσης παίκτες που πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το αποτέλεσμα ήταν καλό και είμαστε ευχαριστημένοι"

Για τις χαμένες ευκαιρίες: "Το συζητάμε συνεχώς και μας έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς, όπως έγινε και την Κυριακή. Δημιουργούμε πολλές καλές ευκαιρίες και μας ανησυχεί το ότι δεν βρίσκουμε γκολ. Όπως είπα όμως και πριν δύο εβδομάδες, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, είμαστε συγκεντρωμένοι και θα βρούμε γκολ. Κάνουμε σωστά όλα τα υπόλοιπα, αλλά πρέπει και να σκοράρουμε. Πιστεύω όμως ότι τα γκολ θα έρθουν. Θέλει λίγο χρόνο αλλά αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, θα βρούμε γκολ"

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Δεν τους έχω παρακολουθήσει πολύ φέτος. Ξέρω όμως από πέρυσι ότι είναι μία καλή ομάδα και τα παιχνίδια εναντίον τους είναι πάντα δύσκολα. Αυτό που έχω να πω είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ