ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ MOTIONTEAM

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στην Τουρκία για τον ΠΑΟΚ, τη συνεργασία του με τον Ίγκορ Τούντορ και τα μεγάλα σχέδια του με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει πολύ καλή σεζόν με τη Γαλατάσαραϊ και μάλιστα αυτές τις ημέρες πήρε τα "μπραβο" όλων γιατί έφυγε νωρίτερα από την αποστολή της εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου (ζήτησε να μην παίξει σε φιλικό με τη Μοζαμβίκη) για να κάνει επιπλέον προπονήσεις με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο 27χρονος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα " ajansspor.com" και μεταξύ άλλων μίλησε για τη βοήθεια που πηρε από τον ΠΑΟΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη φετινή Γαλατασαράι (πρωτοπόρος στο τουρκικό πρωτάθλημα): "Το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα που έχουμε. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί, είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Πρέπει να πω πως σε γενικές γραμμές κάνουμε φανταστική δουλειά" .

Για τη συνεργασία με τον Ίγκορ Τούντορ: "Τον ήξερα από τον ΠΑΟΚ, ήξερα έτσι το πως θα δουλέψω, το τι θα κάνω. Συνεχίζει με το ίδιο στυλ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, οι προπονήσεις είναι πολύ "σφιχτές". Χρειαζόταν χρόνο γιατί πέρσι ήρθε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Τώρα μπορείτε να δείτε πως κάνει πολύ καλή δουλειά, ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρει πως πρέπει να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν, δουλεύουμε πάνω σε αυτό".

Για το δικό του μέλλον: "Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην επιτυχία της Γαλατάσαραϊ, στοχεύουμε να γίνουμε πρωταθλητές" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 26χρονου ποδοσφαιριστή, που σε ότι αφορά την πορεία της καριέρας του".

Για τη μέχρι τώρα καριέρα του: "Ξεκίνησα στην Ολλανδία, μετά πήγα στη Βουλγαρία, ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Εκεί μεγάλωσα, έγινα μεγαλύτερος άντρας. Μετά πήγα στην Ισπανία, μία από τις καλύτερες εμπειρίες μου γιατί έπαιξα στη La Liga, ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο ποδοσφαιριστή, έπαιξα στο πρωτάθλημα και στο Europa League, έπαιξα και στο Champions League. Η Γαλατάσαραϊ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στο οποίο έχω παίξει. Θέλω να κερδίσω τα πάντα με τη Γαλατάσαραϊ. Να γίνω πρωταθλητής, να παίξω στο Champions League και να νιώσω ακόμα καλύτερα το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Γαλατάσαραϊ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ