ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μεγαλώνει σαν ομάδα"

Ροντρίγκες: "Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μεγαλώνει σαν ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, που σκόραρε απέναντι στην Ντίναμο Τιφλίδας, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δίκαια πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League ενώ μίλησε και για τους δικούς του στόχους. Τι είπε ο Εβγέν Σάχοβ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ντίναμο Τιφλίδας. Ο ίδιος (σκόραρε στο σημερινό ματς) δήλωσε:

"Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό. Ήταν δύσκολο το πρώτο ματς αλλά τα καταφέραμε. Περάσαμε δίκαια στους ομίλους του Europa League και δίκαια είμαστε στην Ευρώπη μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι φέτος σε σχέση με πέρυσι.

Είμαστε καλή ομάδα φέτος, το αν πάμε μακριά στην Ευρώπη ή αν πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι, θα το δούμε. Θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Η ομάδα δείχνει να μεγαλώνει αγωνιστικά, θεωρώ πως μπορούμε να δώσουμε πράγματα στον κόσμο ο οποίος νομίζω πως είναι ικανοποιημένος με τα πρώτα τέσσερα επίσημα ματς. Για μένα, ελπίζω να έχω υγεία και σε σχέση με πέρυσι να σκοράρω περισσότερο αλλά και να δώσω περισσότερες ασίστ. Θέλω να είμαι σημαντικός για την ομάδα".

Σάχοβ: "Παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα"

Από την πλευρά του ο Εβγέν Σάχοβ είπε:

ίχαμε καλά διαστήματα στα δύο ματς με την Ντίναμο. Κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Έμεινε η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Champions League αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Με τον Άγιαξ είχαμε παίξει πιο αμυντικά αλλά αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες, θα είχαμε πάρει την πρόκριση. Παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα και θα έχουμε καλύτερη χημεία. Εγώ νιώθω καλά στην ομάδα. Με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ".

Τζαβέλλας: "Θετική διάθεση για το νέο συμβόλαιο"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που σκόραρε απέναντι στην Ντίναμο, είπε:

Για την πρόκριση απέναντι στην Ντίναμο: " Το εύκολο ή το δύσκολο το κάνουμε εμείς. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν τυχεροί και σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και θέλουμε πρόκριση στο Europa League, τώρα που είμαστε στους ομίλους. Η ομάδα θα βρει τα πατήματά της με την πάροδο του χρόνου και μέσα από τα ματς θα γίνουμε καλύτερη".

Για την αναβολή του πρωταθλήματος:
"Θέλουμε να γίνουν βήματα και θα περιμένουμε πότε θα αρχίσει".

Για τις στημένες φάσεις:
"Δουλεύουμε καθημερινά και μακάρι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε από στημένες φάσεις".

Για την υπόθεση παραμονής του στον ΠΑΟΚ και το νέο συμβόλαιο:
"Υπάρχει θετική διάθεση από τις δύο πλευρές. Για το αν υπάρξει κάτι θετικό, θα ενημερωθείτε από την ομάδα. Θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη στον Λεωνίδα Κουτσούκη, έναν ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και όλοι προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε".

Μάτος: "Είμαστε ομάδα επιπέδου Champions League"

Ο Λέο Μάτος δήλωσε:

Για την πρόκριση με την Ντίναμο:
" Η πρόκριση δεν ήταν εύκολη αλλά εμείς κάναμε εύκολα τα δύο ματς. Εδώ είχαμε να διαχειριστούμε ένα 3-0 από το πρώτο ματς. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και μην ξεχνάμε πως η Ντιναμό ήταν στο Champions League. Το σημαντικό για την αυριανή κλήρωση είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν... ενοχλεί που ο ΠΑΟΚ δεν προκρίθηκε στο Champions League από το οποίο ο Άγιαξ αποκλείστηκε την Τετάρτη:
"O Aγιαξ έχει καλή ομάδα. Δεν παίζαμε με χωριό... Εμείς έχουμε μια ομάδα επιπέδου Champions League. Δεν είναι μέρα θλίψης αλλά χαράς. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίζεις".

Για την αναβολή του πρωταθλήματος:
" Δεν έχει μεγάλη διαφορά το πότε θα παίξουμε".

Για το Europa League από το οποίο έχει εμπειρία με την Ντνίπρο:
" Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με την Ντνίπρο στην ομάδα έπαιζα. Εχει καλή άμυνα και καλή στο τρανζίσιον. Νομίζω πως είμαστε καλύτεροι στο κέντρο γιατί έχουμε εκπληκτικούς παίκτες στα χάφ. Θα πρέπει να δούμε τους τομείς που πρέπει να εκμεταλλευτούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ