ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Μακάρι να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Ροντρίγκες: "Μακάρι να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Ο Πατίτο Ροντρίγκες μιλά από το Σάο Πάουλο στο Sport24.gr εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει για τον ΠΑΟΚ και δείχνοντας ότι ξέρει πολλά για το "Δικέφαλο".

Το Sport24.gr εντόπισε τον Πατίτο Ροντρίγκες στο Σάο Πάουλο όπου βρίσκεται με την ομάδα του, Σάντος, και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της "Peixe" αν και υποστήριξε ότι δεν έχει δεχθεί κάποια κλήση από Ελλάδα, ξεκαθάρισε ότι θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τον οποίον, γνωρίζει πολλά.

"Μέχρι τώρα, δεν έχω δεχθεί κάποια κλήση από την Ελλάδα. Μακάρι να έπαιζα στην Ελλάδα. Θα με μάγευε το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζω ότι είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ότι είναι στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από τον πρώτο και ότι έχει μία πολύ καλή ομάδα.

Αυτό που γνωρίζω κυρίως, είναι η φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο γήπεδο. Μακάρι να ερχόμουν στην Ελλάδα, για να παίξω.

Ξέρω ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται ένας συμπατριώτης μου, ο Φακούντο Περέιρα. Είναι από τους πιο γνωστούς παίκτες στην Αργεντινή, από τους πιο ποιοτικούς και ξεχώριζε στα πρωταθλήματα. Δεν διατηρώ προσωπικές επαφές, αλλά τον γνωρίζω από την Αργεντινή."

Ζανότα: "Δεν μας έχει αναζητήσει ο ΠΑΟΚ"

Το Sport24.gr επικοινώνησε και με τον εκτελεστικό διευθυντή της Σάντος, Αντρέ Ζανότα, ο οποίος στη λιτή του τοποθέτηση, αρνήθηκε ότι υπάρχει κρούση από τον ΠΑΟΚ.

"Δεν μας έχει αναζητήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτή η πληροφορία που μου αναφέρετε, δεν προκύπτει."

Στην επικοινωνία που είχε με Βραζιλιάνους δημοσιογράφους το Sport24.gr, αυτοί ανέφεραν ότι ο Πατίτο Ροντρίγκες δεν προπονήθηκε σήμερα, χωρίς κάποιο λόγο, επιμένοντας στη στάση του να αποχωρήσει από τη Σάντος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ