ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στάθηκε στη σωστή νοοτροπία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Βαρέλα: "Τώρα το κλίμα είναι καλύτερο".

Στη σωστή νοοτροπία της ομάδας του στάθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη νίκη (2-0) του ΠΑΟΚ επί της Σλόβαν Λίμπερετς, ενώ δήλωσε χαρούμενος για το γκολ του και για την πρόκριση. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της cosmote tv:

Για το γκολ στη Φλωρεντία και το σημερινό που βοήθησαν πολύ στην πρόκριση του ΠΑΟΚ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, για το σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τη νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο:

"Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα, είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Σήμερα όμως παίζαμε στην έδρα μας και ήταν το δικό μας παιχνίδι. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στους 32:

"Δεν έχω κάποια προτίμηση. Να δούμε πρώτα ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε, να δούμε ποιος θα έρθει και έπειτα θα το συζητήσουμε".

Βαρέλα: "Άδειασε το κεφάλι μας"

Ο Φερνάντο Βαρέλα δήλωσε ότι το κλίμα στην ομάδα τώρα είναι καλύτερο και στάθηκε στην στήριξη του Ιβάν Σαββίδη. Αρχικά ανέφερε:

"Μπορώ να πω ότι το κλίμα είναι καλύτερο τώρα στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση, όμως τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τη συγκέντρωση των παικτών στο ξενοδοχείο:

"Ήταν καλό αυτό που έγινε. Μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε χρόνο μεταξύ μας. Άδειασε το κεφάλι μας από κάποια πράγματα. Στην Ρουμανία δεν το έχω συναντήσει αυτό".

Για όσα τους είπε ο Ιβάν Σαββίδης:

"Ο ιδιοκτήτης ήρθε κοντά μας, μας στήριξε και μας έδωσε κουράγιο. Δεν μπορώ να σας πω τι μας είπε. Εντάξει είπε καλά πράγματα γιατί πήραμε και την πρόκριση. Είναι σημαντικό ότι είναι κοντά μας και μας στηρίζει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ