ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να το περιγράψω"

Ροντρίγκες: "Δεν μπορώ να το περιγράψω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δήλωσε ευτυχισμένος για το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα λυτρωμένος μετά τη μεγάλη ευκαιρία που είχε χάσει νωρίτερα.

Αν δεν είχε βάλει το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκάρι Ροντρίγκες θα είχε κερδίσει τον τίτλο του μοιραίου παίκτη για τον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη ευκαιρία που είχε χάσει νωρίτερα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι έτσι και ο μεσοεπιθετικός του "δικεφάλου του Βορρά" είναι πλέον ο ήρωας.

"Απλά σούταρα και ήλπιζα να πάει μέσα" δήλωσε με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του μετά το τέλος του ματς.

Στη συνέχεια τόνισε: "Είμαι χαρούμενος γιατί σκόραρα στο τελευταίο λεπτό. Νωρίτερα είχα χάσει μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρω οπότε το γεγονός ότι σημείωσα το γκολ στο τέλος με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω".

Κάμπος: "Να περάσουμε στην επόμενη φάση"

Ο Τζάλμα Κάμπος που σκόραρε το δεύτερο γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα, υποστήριξε ότι ήταν καλύτερο από αυτό που είχε πετύχει κόντρα στον Άγιαξ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν (από τότε είχε να σκοράρει).

Αναλυτικά, όσα είπε στον OTE TV:

Για το γκολ που πέτυχε και αν ήταν καλύτερο από αυτό που είχε βάλει στο ματς με τον Αγιαξ: "Νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο, γιατί η ομάδα πήρε το θετικό αποτέλεσμα, οπότε αυτό ήταν το καλύτερο".

Για το χτύπημα που δέχτηκε: "Θα το δούμε, πρέπει να κάνουμε θεραπεία και αποκατάσταση για να δούμε τι συμβαίνει".

Για τις ελπίδες πρόκρισης του ΠΑΟΚ: "Αυτό το αποτέλεσμα μας βάζει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ