ΠΑΟΚ

Ροντρίγκες: "Ανεβάζω συνεχώς ρυθμούς"

Ροντρίγκες: "Ανεβάζω συνεχώς ρυθμούς"

Η αναφορά του Γκάρι Ροντρίγκες μετά το φιλικό με την Βέροια και τα όσα είπε για το αν είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπρόντμπι. Τι είπαν ο Μιγκέλ Βίτορ, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ, ο Ιβάν Λέκο.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν αρκετά κινητικός στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Βέροια. Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ είπε: "Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και προσπαθούμε να βγάλουμε την δουλειά στο γήπεδο. Είμαι καλά και προσπαθώ να ανεβάζω συνεχώς ρυθμούς".

Για το αν είναι έτοιμος για το ματς με την Μπρόντμπι: " Δεν το ξέρω, είναι θέμα προπονητή για το τι θα επιλέξει και το τι θα βρει πως θα είναι καλύτερο για την ομάδα για το συγκεκριμένο ματς".

Βίτορ: "Να δούμε τα λάθη μας"

Ο Μιγκέλ Βίτορ είπε: "Η ήττα είναι ήττα και μετράει, αλλά το σημαντικό είναι να βάζουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ηταν δύσκολη εβδομάδα με πιεστικές προπονήσεις. Το θέμα είναι να δούμε τα λάθη μας και να τα αποφύγουμε στα επίσημα παιχνίδια. Ηταν φιλικό το παιχνίδι".

Για την Μπρόντμπι: " Καλή και έμπειρη ομάδα η Μπρόντμπι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πρώτο ματς στην έδρας μας για να πάρουμε προβάδισμα".

Για τους νεαποκτηθέντες παίκτες: " Είναι παίκτες που έχουν ποιότητα. Εχουν κάνει λίγες προπονήσεις ακόμη. Σιγά σιγά μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας και προπονούνται για να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο".

Μαλεζάς: "Συγκεντρωμένοι με την Μπρόντμπι"

Δυνατή χαρακτήρισε την Μπρόντμπι ο Στέλιος Μαλεζάς με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια. Ο Ελληνας στόπερ είπε:

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: " Είναι καλό που η ομάδα παίζει δύο συστήματα".

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: "Τ ο θέμα είναι να κερδίσει η ομάδα μου...".

Για την Μπρόντμπι: " Από τα λίγα που ξέρω, είναι μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι το καλύτερο για να κερδίσουμε αυτό το ματς".

Λέκο: "Ταχύτητα και ποιότητα ο Ζάιρο"

Στο καλό ντεμπούτο του Ζάιρο στάθηκε ο στενός συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ, Ιβάν Λέκο. Συγκεκριμένα είπε:

" Δώσαμε σήμερα την ευκαιρία στους νέους παίκτες για να παίξουν. Έχουμε το μυαλό μας στην Μπρόντμπι. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να δούμε που βρισκόμαστε. Δεν πήγαμε καλά, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα. Θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι".

Για το ντεμπούτο και το γκολ του Ζάιρο: " Έδειξε στο τέλος ότι έχει ταχύτητα και ποιότητα, άλλωστε γι' αυτό τον πήραμε. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για παίκτες ξέρουμε ότι ο Ζάιρο, ο Λέοβατς, ο Ροντρίγκες και ο Μαλεζάς θα χρειαστούν ένα διάστημα να προσαρμοστούν. Είναι κρίμα για αυτόν και τον Λέοβατς που δεν θα παίξουν. Έχουμε καλούς παίκτες και είμαστε καλύτεροι από την Μπρόντμπι και πιστεύω θα περάσουμε εμείς στους ομίλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ